Link YouTube

 

Francis On My Mind a lansat piesa „Energy”

Streaming Link: https://FrancisOnMyMind.lnk.to/Energy

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0VmJs2W4DVU

Francis On My Mind a lansat „Energy”, o explorare a puterii interioare care ne încarcă și ne motivează să mergem mai departe în viață.

Produs de NOEP și scris în timpul unei sesiuni in Viena cu ajutorul talentatei Nina Jukic, single-ul „Energy” este combinația perfectă de beat-uri captivante și versuri electrizante.

Acest nou single este o completare excelentă la discografia în creștere a lui Francis On My Mind, fiind melodia perfectă pentru oricine dorește să facă față oricăror provocări.
Producția lui NOEP pe această piesă capteaza perfect energia și vibrația stilului unic al lui Francis On My Mind.
NOEP, care a produs muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din muzica pop estonă, și-a adus sunetul marca „Energy”, infuzând piesa cu amestecul său distinctiv de elemente electronice și acustice. Nina Jukic, o compozitoare din Viena, a contribuit cu talentul de scris la proiect, ajutând la crearea unui cântec care este atât înălțător, cât și introspectiv.

Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la 1.7 milioane de ascultări pe Spotify. Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track in Europa. Piesa a fost inclusă în „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. De atunci pana in prezent, Francis On My Mind a cucerit publicul cu melodii ca „Speed Of Light”, „Functional Kind Of Love”, „Cloudberries”, „One Last Time” sau „I’m Alright”.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Becky Hill face echipă cu Lewis Thompson pentru single-ul “Side Effects”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SideEffectsPR

Becky Hill face echipă cu Lewis Thompson pentru single-ul “Side Effects”. Vocea plină de suflet a lui Becky oferă calitatea de vedetă unei melodii care îi sporește talentul uriaș de a uni muzica pop captivantă cu cea electronică. Versurile melodiei vorbesc despre fantomele unei relații vechi, chiar si atunci când tot ce vrei să faci este să mergi mai departe.

Becky a scris și lansat „Side Effects” împreună cu prietenul și colaboratorul cheie, Lewis Thompson, cu care are un parteneriat creativ prolific (perechea a scris anterior hit-urile uriașe ale lui Becky cu David Guetta „Remember” și „Crazy What Love Can Do”, de asemenea, cu David Guetta și Ella Henderson), plus producătorul Jon Shave și colaboratorii, Karen Poole și MNEK, care furnizează și voce de sprijin.

„Side Effects” este însoțit de un videoclip care a fost regizat de KC Locke (Stormzy, Ed Sheeran, David Guetta). Filmul o urmărește pe Becky în timp ce pornește într-o călătorie de evadare dintr-o relație toxica.

Becky spune: „Nu am mai lansat o piesă solo de peste un an, așa că a lansa după o a doua victorie la BRIT este foarte interesant! Cânt la cele mai bune festivaluri din Marea Britanie anul acesta și abia aștept ca oamenii să o cânte alături de mine. Piesa a fost făcuta cu oamenii mei preferați din industrie și asta chiar se simte ca începutul noului meu capitol în arta mea.”

Becky Hill a devenit cunoscuta ca vocea single-ului „Afterglow”, de la Wilkinson. Ea a revenit constant în Top 10 cu hit-uri printre care „Gecko (Overdrive)” cu Oliver Heldens (#1), „Wish You Well” cu Sigala (#8), „Remember” cu David Guetta (#3) și „Crazy”. What Love Can Do’ cu David Guetta și Ella Henderson (#5) – plus alte șase single-uri din Top 20. Ea a colaborat cu Joel Corry, Galantis, Sigala, MK, Jonas Blue și Tiesto.

Albumul ei de debut din 2021, „Only Honest On The Weekend”, a debutat pe locul 7 și a fost certificat cu aur. Pe lângă cele două premii BRIT ale sale, Becky a câștigat și două premii muzicale ASCAP London pentru „False Alarm” și „Lose Control”, plus cea mai bună artistă la Premiile O2 Silver Clef 2022. Succesul ei internațional a atins noi culmi în 2022, cu patru hit-uri pe locul 1 la radio dance din SUA, sub forma „Run” cu Galantis”, „Crazy What Love Can Do” cu David Guetta și Ella Henderson, „History” cu Joel Corry” și „Words”.

 

Stream / Download

 

 

 

THIRTY SECONDS TO MARS REVINE CU MUZICĂ NOUĂ DUPĂ 5 ANI

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/StuckPR

Artiștii premiați Thirty Seconds To Mars, grupul compus din frații Jared și Shannon Leto, au lansat cel mai nou single “Stuck”.

Single-ul este însoțit de un videoclip care este o celebrare a formei umane, a designului minimalist, a modei de înaltă calitate, a artei și a dansului. Plin de energie, se concentrează pe o distribuție incredibil de unică de personaje care interpretează piesa cu mișcare, metaforă și acțiune.

Jared spune: “Mulțumită mamei mele extrem de creative, eu și fratele meu am fost dotați cu dragostea pentru artă și fotografie încă de la o vârstă foarte fragedă. Videoclipul pentru STUCK, prima noastră piesă nouă în cinci ani, este o scrisoare de dragoste adresată unora dintre fotografiile mele preferate. Artiști care au avut un impact profund asupra mea, cum ar fi Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts și alții, mi-au schimbat modul în care am văzut lucrurile și mi-a arătat noi posibilități la fiecare pas.
Videoclipul pentru STUCK este foarte mult o piesă care completează și continuă o călătorie începută cu “Up In The Air”, o celebrare a artei, designului, modei și a oamenilor remarcabili care le aduc la viață. Este o scrisoare de dragoste adresată puterii mișcării și conexiunii, o mărturie a potențialului de inspirație a oamenilor care nu se încadrează întotdeauna în tipare – dar care fac lumea mult mai fascinantă. Aș dori să vă exprim recunoștința mea imensă tuturor celor implicați. De la artiștii și designerii incredibil de talentați, până la echipa din spatele camerelor. Toți cei care au lucrat atât de mult pentru a face totul posibil. Contribuțiile voastre au făcut din această experiență o aventură absolut de neuitat și au ajutat să surprindă și să sărbătorească esența a ceea ce ne face pe toți unici și excepționali
.”

Accentele sunt puse pe moda de inalta calitate, care se concentreaza pe colectiile pentru sezonul FW23 si designeri inovatori precum Gucci, Ann Demeulemeester, Balmain, Maison Margiela, Raf Simons, Rick Owens, Jean Paul Gaultier si altii.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=di-VTrW7Kr0

Al 6-lea album de studio al lor, intitulat „It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day”, va fi lansat in luna septembrie. La cinci ani de la lansarea albumului lor de succes, „America”, Thirty Seconds To Mars lanseaza o muzica care nu seamana cu nimic din ce au facut pana acum. De-a lungul carierei lor, trupa a continuat sa se impinga spre evolutie si extindere. Acum, accentul este pus pe a fi simpli si concisi, fara piese mai lungi de trei si jumatate de minute si cu o accentuare a vocii emotionale a lui Jared, venita direct din inima.

Mai tarziu in acest luna, Thirty Seconds To Mars va urca pe scena principala a BBC Radio 1’s Big Weekend, iar in august, trupa va reveni la Festivalul Lollapalooza pentru prima data din 2006. Aceasta marcheaza a treia oara in general cand trupa urca pe scena la Lollapalooza. Pentru a continua pe seria lor de festivaluri, Thirty Seconds To Mars va canta si la sold-out-ul When We Were Young Festival din Las Vegas in octombrie, iar mai multe date de festival vor fi anuntate in curand.

 

 

 

Jonas Brothers a lansat “The Album”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/TheAlbumPR

Jonas Brothers a lansat “The Album”. „Călătoria în care ne-a purtat acest album a fost o experiență unică și, în sfârșit, să vă împărtășim aceste melodii înseamnă totul pentru noi. Îi mulțumim incredibilului Jon Bellion pentru că ne-a ajutat să dăm viață acestui proiect. Suntem atât de mândri de aceste cântece și sperăm că o să-ti placă la fel de mult ca și nouă. Albumul este al tău acum!” – Jonas Brothers

Albumul conține o colecție de 12 piese noi, produse de artistul și producătorul vizionar Jon Bellion [Justin Bieber, Maroon 5, Halsey]. De la imnuri pregătite pentru stadion la momente de introspecție, albumul îi găsește pe Jonas Brothers lansând un capitol monumental și lansând cea mai îndrăzneață, mai strălucitoare și mai mare ofertă muzicala de până acum. Noul proiect a fost lăudat de Billboard, UPROXX, V Magazine, USA Today și Vanity Fair.

Jonas Brothers a deschis calea pentru The Album cu o pereche de single-uri apreciate de critici, inclusiv „Wings” și cel mai recent hit „Waffle House” (a 26-a intrare a trupei în Billboard Hot 100), cinci seri sold-out la Marquis Theatre din New York, în timpul rezidenței lor de la Broadway, un spectacol sold-out la Royal Albert Hall din Londra și spectacole surpriză în SUA.
Duminica aceasta, 14 mai, ei vor avea o apariție la Bravo’s Watch What Happens Live cu Andy Cohen.

Pentru a sărbători lansarea albumului, astăzi, la ora 15:00 ET/12:00 PT, Jonas Brothers se va alătura TalkShopLive, unde fanii pot afla mai multe despre realizarea înregistrării și pot precomanda ediții speciale cu autografe.

Începând un nou capitol, albumul marchează primul corp de lucrări al lui Jonas Brothers de la Happiness Begins din 2019, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200 și a dat naștere hit-ului „Sucker”.

THE ALBUM TRACKLIST

“Miracle”
“Montana Sky”
“Wings”
“Sail Away”
“Americana”
“Celebrate!”
“Waffle House”
“Vacation Eyes”
“Summer in the Hamptons”
“Summer Baby”
“Little Bird”
“Walls” feat. Jon Bellion

 

Stream / Download

 

 

 

Na’atik si Eneli lanseaza single-ul „Dancing”

Streaming Link: https://listen.lnk.to/DancingPR

Pregătește-te să îți miști corpul pe ritmul celei mai noi piese de electro-pop, „Dancing”, interpretată de Eneli și Na’atik!

Eneli, talentata cântăreață și compozitoare din România, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile sale captivante, si-a unit fortele cu producătorul Na’atik pentru a crea o piesa care te va captiva de la primul beat. Abordarea fresh a lui Na’atik în producția muzicală completează perfect stilul unic al lui Eneli, rezultând un sunet fresh și familiar.

Această colaborare între Eneli și Na’atik este un exemplu perfect al magiei care poate avea loc atunci când doi artiști talentați se unesc pentru a crea ceva cu adevărat special. Talentele lor combinate au dus la crearea unei piese care este atât atemporală, cât și contemporană și care, cu siguranță,  va fi un hit pe ringurile de dans din întreaga lume.

 

 

 

 

 

Link YouTube

 

Christine and the Queens a lansat “Tears Can Be So Soft”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/TearsCanBeSoSoftPR

Christine and the Queens a lansat “Tears Can Be So Soft”. Piesa, prezentată pe New Music Daily pe Apple Music, este o prezentare transcendentală a puterii mistice de vindecare a lacrimilor.

În videoclipul care îl însoțește, Chris se mișcă pe străzile din Los Angeles, complet cufundat în ritmul piesei. Videoclipul este o odă către creativitate și autoexprimare.

Despre inspirația din spatele single-ului, Chris spune: „Tears can be so soft s-a născut din căsătoria unui eșantion de Marvin Gaye care mi-a atras atenția, acest îmbătător, elegant, aproape echilibrat în aranjamentul său melancolic de coarde”. Chris își dorea un sunet care să creeze „acest sentiment profund de spațiu hipnotic, aproape asemănător pântecului, în care vocea ar putea să se înalțe în singurătatea sa”, o „interacțiune între suferința care motivează lacrimile și efectul blând de vindecare pe care îl pot avea”.
Chris a susținut recent o performanță live remarcabilă a piesei la The Late Show cu Stephen Colbert. Cel de-al doilea single al albumului, „True love” (cu 070 Shake), a fost lăudat de The New York Times și Stereogum.

PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE este scris, interpretat și produs de Christine and the Queens, cu coproducție de la Mike Dean (Lana Del Rey, Beyonce). Albumul va colaborări cu Madonna și 070 Shake.

Christine and the Queens a susținut recent două seturi electrizante la Coachella Valley Music and Arts Festival și un spectacol sold-out la The Fonda Theatre din Los Angeles. Christine and the Queens se află în mijlocul unui turneu internațional care include spectacole principale în orașe precum San Francisco și Londra, precum și festivaluri precum Primavera din Barcelona și Madrid, Roskilde din Danemarca și C6 Fest din Brazilia.

 

Stream / Download

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.