Ela Trandafir pe numele ei de scena ELA, este o adolescentă de 17 ani, care se află la început de carieră, iar povestea ei merită ascultată, deoarece aceasta are planuri mari de viitor in ceea ce o priveste.  “Next Star” si “Românii au talent” sunt doar cateva din emisiunile unde s-a făcut remarcată prin vocea și povestea ei.

 

“Scena e goală”, “Hero”, “Somebody’s watching me(remix)”, ”Dezleagă-ma de dor” sunt single-urile artistei pânâ acum, iar de curând s-a lansat noul ei proiect pe anul acesta, cu piesa “Mi-ai promis”, piesă produsă de Robi Velisar și Alexandra Dinu.

ELA despre piesa recent lansata: “Mi-a plăcut de când am ascultat-o și am simțit că vor fi mulți care au suferit sau poate încă suferă după o dragoste care din diverse motive nu mai există în prezent, dar încă se dorește a fi consumată.”

Ela este de etnie rromă și a fost părtașă la discriminări și bullying, dar speră că povestea ei să dea un exemplu celor care se confruntă cu aceleași lucruri și să demonstreze că viața merge înainte, mai ales dacă muncești și-ți urmezi visele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.