Trupa Gaz pe Foc revine în atenția publicului cu o nouă lansare, Iartă-mă, fiind o piesă remixată de talentatul Alex Ercan. Melodia, o baladă de dragoste care cuprinde elemente muzicale contemporane, va cuceri inimile ascultătorilor și fanilor nostalgici Gaz pe Foc. Versurile piesei sunt o adevărată declarație de dragoste pentru persoana iubită, în timp ce beat-ul remixului aduce o notă electrizantă, făcându-te să dansezi.
Pentru Alex Ercan: “Colaborarea cu Gaz Pe Foc pentru piesa Iartă-mă a fost o provocare plăcută pentru mine, fiind pentru prima dată când produc stilul synthwave și sunt foarte entuziasmat de rezultatul final. Cu siguranță va fi o surpriză plăcută pentru fanii trupei Gaz pe Foc și vor aprecia această versiune unică a piesei lor”.
Gaz pe Foc sunt încântați de o a doua colaborare cu Alex Ercan, spunând că speră ca Iartă-mă să ajungă la cât mai mulți ascultători: „Pentru această versiune am continuat colaborarea cu Alex Ercan, care a adus ‘la zi’, la începutul acestui an, și hitul nostru din anii 2000, Adio. De această dată, Iartă-mă vine cu un sound total diferit de ce am lansat până acum și este, cu siguranță, melodia cu cel mai rapid bpm din istoria noastra. Sperăm să ‘prindă’ în cluburi și la posturile de radio care vor fi suficient de îndrăznețe să o difuzeze și să devină unul din hiturile acestei veri”.
Piesa este acum disponibilă pe platformele majore de streaming și pe YouTube, fiind însoțită de videoclip.

Despre Gaz pe Foc
Trupa Gaz pe Foc, care se afla pe buzele tuturor în anii 2000, având în repertoriu piese cunoscute de întreaga lume precum Lasă-mă să te iubesc și Viața mea, s-a reunit la începutul lunii august 2022 pentru a face o faptă bună. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Paul Panait și Alin Lupșa au demonstrat că au în comun, pe lângă dragostea față de muzică, și dorința de a face bine, reunirea lor având ca scop o strângere de fonduri pentru o cauză nobilă.

Despre Alex Ercan
Alex Ercan este un tânăr DJ și producător din Sebeş, jud. Alba, care a reușit în mai puțin de 2 ani să strângă peste 300.000 de abonați și peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Este cunoscut pentru remixurile sale pentru piese internaționale, cum ar fi Masked Wolf – Astronaut in the ocean, care a depășit recent 140 milioane de vizualizări online. A colaborat de-a lungul carierei cu case de discuri din România și Turcia, remixând melodii pentru cei mai importanți artiști și participând în competiții muzicale. În prezent, Alex își continuă aventura muzicală mixând în cele mai renumite cluburi din Olanda, dar și colaborând cu artiști din România.

Despre Roton
Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.