Pe 4 mai a avut loc premiera mondială a seriei Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Cu această ocazie, Alicia Keys – câștigătoare a 15 premii Grammy® – a acceptat invitația Netflix și împreună cu serviciul de streaming a creat o nouă versiune a unuia dintre cele mai mari hituri ale sale „If I ain’t got you” într-o ediție orchestrală, care poate fi regăsită în serial. Peste șaptezeci de femei de diferite naționalități au contribuit la aranjamentul melodiei.

 

Cu toate că acțiunea serialului este plasată în secolul al XIX-lea, unele dintre piesele de pe coloana sonoră a acestuia sunt reinterpretări pentru vioară ale hiturilor muzicii pop. Una dintre ele este versiunea instrumentală a piesei Aliciei Keys, care sărbătorește anul acesta a 20-a aniversare de la lansare. Astfel, artista și-a unit forțele cu Orchestra Globală a Reginei Charlotte – o orchestră simfonică unică, formată din 74 de femei de culoare. Așa se face că unul dintre cele mai mari hituri ale anilor 2000 unește lumea contemporană cu lumea costumelor.

 

Videoclipul este inspirat de estetica reginei Charlotte. Rochiile și spațiile baroc sunt prezentate într-o variantă modernă, iar melodia „If I ain’t got you” poate fi citită și prin stratul narativ al serialului. În piesă, Alicia Keys vorbește despre rolul altei persoane în viața fiecăruia dintre noi – nu numai în sensul romantic, ci și în sensul fraternității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.