Tot ce trebuie să știi despre ONE PIECE

 

Ia-ți pălăria de paie și urcă-te la bord.

 

Fanii ONE PIECE au sărbătorit ziua de naștere a lui Monkey D. Luffy împreună Eiichiro Oda, creatorul seriei cunoscut și sub numele de Oda-Sensei, care tocmai a trimis o scrisoare scrisă personal pentru fani, asigurându-i că producția „este plină de pasiune”.

 

ONE PIECE este cea mai bine vândută serie manga din toate timpurile, iar seria Netflix va fi prima adaptare live-action a francizei. O saga epică de aventură pe mare, manga originală urmărește aventurile lui Luffy, un tânăr entuziast cu aspirația de a deveni „Regele Piraților”.

 

Un fenomen cultural cu milioane de fani pasionați de pe tot globul, ONE PIECE este o poveste despre un grup de neadaptați cu visul de a se uni pentru a deveni echipa loială a lui Luffy, The Straw Hats.

 

Seria Netflix, produsă de Oda-Sensei, începe chiar de la povestea lui Luffy, prezentând fanilor existenți și publicului nou adaptările live-action ale personajelor, antagoniștilor și destinațiilor îndrăgite din manga. Ești curios să vii la bord?

 

[Citește aici povestea integrală pe TUDUM.com]

 

Despre ONE PIECE: 

 

Bazat pe cea mai bine vândută serie manga japoneză din istorie de Eiichiro Oda, ONE PIECE este o aventură legendară pe mare, diferită de oricare alta. Monkey D. Luffy este un tânăr aventurier care a tânjit după o viață liberă dintotdeauna. Luffy pleacă din micul său sat într-o călătorie periculoasă pentru a găsi comoara legendară, ONE PIECE, și pentru a deveni Regele Piraților! Dar pentru a găsi premiul suprem, Luffy va trebui să adune echipajul pe care l-a dorit întotdeauna înainte de a găsi o navă pe care să navigheze, să cerceteze fiecare centimetru din vastele mări albastre, să-i depășească pe marinari și să depășească rivalii periculoși la fiecare pas.

 

Cu Iñaki Godoy în rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu în rolul lui Roronoa Zoro, Emily Rudd în rolul lui Nami, Jacob Romero Gibson în rolul lui Usopp și Taz Skylar în rolul lui Sanji, acest serial live-action de aventuri cu pirați, intitulat ONE PIECE, este bazat pe cel mai popular serial manga din toate timpurile și este creat de Eiichiro Oda, care este și producător executiv. ONE PIECE este produs de Tomorrow Studios și Netflix, în parteneriat cu Shueisha. Matt Owens și Steven Maeda au rolul de scenariști, producători executivi și realizatori. Printre producătorii executivi se mai numără și Oda, Marty Adelstein și Becky Clements. Distribuția anunțată anterior îi include pe McKinley Belcher III, Morgan Davies, Aidan Scott, Vincent Regan, Jeff Ward, Craig Fairbrass, Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Ilia Isorelýs Paulino, Chioma Umeala și Steven Ward. Urmează să fie anunțat și restul distribuției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.