Streaming Link: https://cargo.lnk.to/TeChemPR

Cargo, cea mai iubită trupă rock din România, a lansat recent o nouă piesă intitulată „Te chem”. Melodia este o baladă rock care transmite un mesaj puternic despre dorintă şi sentimente profunde şi pure.

„Te chem” este o melodie cu un sound puternic, care îmbină elemente de rock cu influențe de blues și folk. Cu versuri profunde, piesă este compusă de către Cargo, cu versuri scrise de către Sorin Poclitaru. Vocea inconfundabilă a lui Adrian Igrișan se îmbină armonios cu chitarele și bateria, creând o atmosferă puternică și memorabilă.

„Inspirați de poezia lui Sorin Poclitaru, ne-am hotărât să vă arătăm și o altă latură a spiritului CARGO, printr-un cântec care ne aduce o bucurie interioară aparte. „Te chem” să-ți pui căștile, să închizi ochii și să te alături focului de tabără de pe malul mării.”, #semperCARGO.
Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de Cargo, cu montaj și post-producție de către Constantin Țiglă. Videoclipul a fost filmat la finalul verii trecute, în Vama Veche.

„Te chem” este al doilea single lansat de Cargo în acest an și este deja disponibil pe platformele de streaming. Trupa planifică să lanseze și alte piese în viitorul apropiat, continuând astfel să ofere fanilor săi muzică de calitate și să se mențînă în topul scenei rock din România.

Cu o carieră de peste 35 de ani, Cargo este una dintre cele mai longevive și iubite trupe de rock din România, cu o serie impresionantă de hituri, precum „Aproape de voi”, „Doi pași”, „Nu pot trăi fără ține”, „Mama” – cântece de referință ale trupei, iar melodia „Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock româneșți, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989.
Formația CARGO a fost înființată de către Adi Bărar, la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formulă actuală fiind Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuț Cârjă (clape) și David Cristian (chitară).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.