Într-o relație de iubire e cel mai posibil ca partenerii să fie două elemente diferite, dar cum găsești, totuși, echilibrul între foc și apă? De fapt, aici e farmecul, focul și apa pot deveni, cu ajutorul comunicării, înțelegerii, fără a știrbi personalitatea nimănui, yin și yang. Despre asta vorbește și cea mai nouă piesă a Alinei Eremia, ,,Cine-i focul, cine-i apa”, o piesă care vă va surprinde visând, datorită versurilor lirice și a sound-ului misterios și împăciuitor în același timp.

Piesa a fost scrisă de Alex Pelin, Alina Eremia și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.


,,<<Cine-i focul, cine-i apa>>” este despre contraste și contrastele se atrag, chiar dacă uneori ies scântei. Am scris piesa împreună cu Alex Pelin și Turcu într-o sesiune, acum un an, dar am așteptat să-și găsească momentul perfect să ajungă la urechile oamenilor. Piesa poate fi ascultată timp de o săptămână exclusiv pe platformele digitale, timp în care se editează ultimele secvențe din clip. Sper să vă placă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să lucrez la ea și să o cânt.” ne spune Alina Eremia.
Cine-i focul, cine-i apa” se aude pe toate platformele de streaming
Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa „Țurai”. Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în „Frumoasa și Bestia”. În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, „Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai recunoscute hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi ,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și ,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, care este o colaborare cu Mario Fresh și a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.