Cea de-a cincea gală a tranforming show-ului Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, se anunţă a fi una încărcată de emoţie nu doar pentru cele 8 cupluri de artişti care performează în acest sezon, ci şi pentru juraţi. A simţit-o pe propria piele şi Andreea Bălan, atunci când pe scenă şi-au făcut apariţia ADDA şi Radu Bucălae cu transformarea în Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc – Maria.

„Îmi vine să plâng!”, a mărturisit Andreea Bălan, atunci când Alina şi Pepe i-au oferit cuvântul la jurizare. „Copilul din mine e fericit! E emisiunea în care sunt prezenţi, oarecum în acelaşi timp, cei trei oameni care au avut un aport foarte mare la lansarea mea. Naşul, Aurelian Temişan, e aici, Mihai Constantinescu, interpretat de Radu Bucălae, e aici şi Anca Ţurcaşiu e şi ea prezentă. Ei trei m-au remarcat la emisiunea „Ba da, Ba nu”, în 1996, când am apărut prima dată la tv. Mihai Constantinescu mă văzuse la un spectacol, în Ploieşti şi m-a adus la TVR. Aşa am ajuns în emisiunile şi, mai apoi, în spectacolele pentru copii din acea vreme!”, a mai completat, vizibil emoţionată, Andreea Bălan.

Cum s-au descurcat ADDA şi Radu Bucălae cu emoţionanta transformare, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.