De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale de sărbătoare. Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie spirituală aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească ce tradiţii şi obiceiuri urmează românii la această sărbătoare. În vreme ce reporterii Super Neatza le vor arăta telespectatorilor cum se pregătesc românii pentru sărbătorile pascale, invitaţi speciali vin cu momente de suflet în platoul emisiunii. Despre însemnătatea acestei zile, echipa matinalului va vorbi cu medicul Radu Ţincu, teologii Ionut Birsan şi Damian Anfile, în vreme ce ghidul cumpărăturilor de Paşte se va face împreună cu specialistul în nutriţie Cristian Mărgărit. Cum se pregătesc românii de sărbătoare, ce destinaţii au ales pentru minivacanţa de Paşte, dar şi ce amintiri legate de sărbătoare au Paula Seling, Marcel Pavel şi tenorul Vlad Mitiţă, telespectatorii vor putea urmări vineri, 14 aprilie, de la 08:00, la Antena 1.

În prima zi de Paşte, cei mai simpatici matinali au invitaţi speciali la masa festivă şi intră în casele românilor cu gânduri bune şi două ediţii speciale, de la ora 09.00 şi de la ora 17:00. Dimineaţa, gaşca veselă e gazda unei super petreceri tradiţionale, din care nu lipsesc invitaţii speciali: Mălina Avasiloaie, WRS, trupa ASIA şi Gelu Voicu. Oaspeti de seamă sunt medicul Adrian Marinescu împreună cu sotia sa, Emma, iar food bloggerul Cristina Andrei le arată telespectatorilor o rețetă rapidă de desert cu care îi pot surprinde pe cei dragi în această zi de sărbătoare. După amiaza, de la ora 17:00, Răzvan şi Dani au invitat două echipe de vedete să se întreacă în aranjarea mesei de Paşte. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație va decide care dintre cele doua echipe e mai pricepută. Concurenţii ediţiei speciale sunt Diana Matei Gabriella Nastas, Dianna Rotaru, Romică Țociu, Cornel Palade, Maria Buză.

Luni, de la ora 08:00, Răzvan şi Dani celebrează a doua zi de Paşte alături de Elena Gheorghe, Fly Project, Codruta Sanfira, Minodora şi Trupa  Provincialii. Liderii diminetilor perfecte aduc astfel atmosfera festivă în casele tuturor românilor, într-o ediţie specială, de sărbătoare, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.