Sărbătorile Pascale sunt momentul în care realizăm că oricât ar fi de greu, lumea se schimbă doar cu noi, iar atât timp cât vom privi înainte, vom trece peste orice. De Paște, bucuria aduce bucurie, iar oamenii sunt lumina… la PRO TV.

 

În zilele de sărbătoare, PRO TV le-a pregătit românilor o serie de ediții speciale ale show-urilor preferate în care vom descoperi oamenii care aduc lumină și speranță în jurul lor.

 

Vineri, 14 aprilie, telespectatorii vor afla într-o ediție Vorbește Lumea, de la ora 10:30, ce amintiri legate de Paște are Maria Dragomiroiu, dar și cum vor petrece vedetele din România această sărbătoare. De la ora 15:00, La Măruță, auzim povestea Alexiei Tudose, adolescenta de 15 ani care și-a pierdut ambele brațe într-un accident rutier. Unul dintre cei 10 medici care au reușit să o salveze va veni alături de tânără, în platou. De la ora 18:00, Cabral a pregătit o ediție specială Ce spun românii în care se vor duela miorițe și ciobani. Seara continuă, de la ora 20:30, la Românii au Talent, cu momente incredibile aduse pe scenă de alți români talentați, într-o nouă ediție a sezonului #13magic în care bucuria aduce bucurie.

 

Ziua de Ajun vine cu o serie de filme speciale printre care Isus din Nazareth și Exodus: zei și regi, De la ora 23:45, PRO TV va transmite, în direct de la Mănăstirea Antim, Slujba de Înviere.

 

Duminică, în ziua de Paște, la România, te iubesc!, Alex Dima va încerca să afle răspunsul la una dintre cele mai grele întrebări: „Pentru creștini, Învierea este cea mai mare sărbătoare. Este garanția că dincolo de această viață există o alta, veșnică, că tot ce se întâmplă cu noi, aici, nu e în zadar, că moartea e doar o trecere. De ce să crezi? E întrebarea la care călugării din mănăstirea Sihăstria Putnei dau răspuns în Duminica Învierii, într-o ediție de suflet România, te iubesc!”. Seara se va încheia cu un nou episod din serialul Clanul, de la ora 20:00, iar de la ora 22:30, telespectatorii vor putea vedea filmul Red Dawn: Ultima invazie.

 

A doua zi de Paște vine cu surprize specifice perioadei pentru concurenții celui mai puternic reality show din lume. Luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, toți cei care au reușit să ajungă până în acest punct al competiției Survivor România se vor lupta cu dorul de cei dragi într-o probă neașteptată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.