NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia „Ascultă-mă”

Streaming Link: https://nico.lnk.to/asculta-maPR

Una dintre cele mai surprinzătoare colaborări ale anului 2023 vine din partea a două artiste talentate, fiecare fiind voci reprezentative pentru generațiile din care fac parte.
Noul single semnat NICO este o colaborare cu Theo Rose și vine la mai bine de un an de la lansarea piesei “Oscar de dor”, alaturi de Cabron.

Scrisă si produsă de NICO, împreunã cu Laurențiu Matei, pe textul lui Ovidiu Iordache, piesa “Ascultă-mă” vorbește despre povestea a două prietene care iubesc același bărbat.

Link Videoclip: https://youtu.be/r208IPdJ_Zs

“Mi-am dorit de foarte mult timp o piesă cu Theo. În opinia mea, Theo este unul dintre cei mai versatili artiști din industria muzicală românească. Poate cânta cu lejeritate orice gen muzical și cred că vocile noastre sună foarte bine împreună”, a declarat NICO.

“Ascultă-mă” este o piesă pop cu puternice influențe latino și vine în completarea proiectului început de NICO în 2018 cu piesele “Nebuni îndrăgostiți” și “Vară pentru amândoi”, care abordeazã același stil muzical.

 

 

Lana Del Rey lansează cel de-al nouălea album – „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/OceanBlvdPR

Astăzi, 24 martie 2023, Lana Del Rey lansează cel de-al nouălea ei album de studio foarte așteptat, „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”

Noul album a fost co-produs de Lana Del Rey alături de Mike Hermosa, Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes și Benji și include colaborari cu Jon Batiste, Bleachers, Father John Misty, Judah Smith, Tommy Genesis și SYML.

Lansarea albumului urmează trei single-uri deja lansate, „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”, „A&W” și „The Grants”.

Cel de-al nouălea album de studio al Lanei Del Rey este disponibil pentru cumpărare in trei formate, CD, casete și diverse formate exclusive de vinil disponibile la comercianții selectați și pe www.lanadelrey.com.

Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd Tacklist

The Grants
Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd
Sweet
A&W
Judah Smith Interlude
Candy Necklace (feat. Jon Batiste)
Jon Batiste Interlude
Kintsugi
Fingertips
Paris, Texas (feat. SYML)
Grandfather please stand on the shoulders of my father while he’s deep-sea fishing (feat. RIOPY)
Let The Light In (feat. Father John Misty)
Margaret (feat. Bleachers)
Fishtail
Peppers (feat. Tommy Genesis)
Taco Truck x VB

 

 

 

ELLIE GOULDING lansează single-ul „By the End of the Night”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/ByTheEndOfTheNightPR

Ellie Goulding lansează noul ei single, „By the End of the Night”, care va fi inclus pe cel de-al cincilea album de studio al lui Ellie, „Higher Than Heaven”.

Track-ul „By the End of the Night” urmează lansarea recentă a piesei „Miracle”, cu Calvin Harris, care a intrat în clasamentul oficial al Regatului Unit pe locul 3 și a primit un răspuns uriaș din partea fanilor și a criticilor deopotrivă.

Vorbind despre piesă, Ellie spune: „Simt că toți am trecut prin așa multe în ultimii ani si încă procesăm totul. Nu știu dacă sunt doar eu, dar simt că avem nevoie de muzică care să ne înalțe și să ne facă să ne simțim bine și exact așa simt despre By The End Of The Night. Îmi dă un sentiment de evadare euforică, senzuală, ca și cum aș fi pe un ring de dans pe o altă planetă… ceva care a fost cu siguranță atrăgător la sfârșitul anilor 80… de unde ar fi putut veni cu ușurință această piesă!”

Următorul album a văzut-o pe Ellie să înroleze unii dintre cei mai buni muzicieni pentru a crea albumul împreună cu ea, Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) și Andrew Wells (Halsey, Yungblud).
„Higher Than Heaven” este plin de hituri catchy care văd vocea semnătură a lui Ellie să fie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cel mai bun nivel, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.

Luna trecută, Ellie a revenit pe scenă pentru două spectacole sold out la emblematicul KOKO din Camden, Londra, unde a captivat publicul cu un set format din hiturile ei anterioare, alături de single-uri recente și muzică nouă exclusivă de pe viitorul album.

 

 

 

 

Studio Killers a lansat “Underneath My Raincoat”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UnderneathMyRaincoatPR

Studio Killers a lansat “Underneath My Raincoat”. Fenomenul de pe internet și grupul virtual de electro-pop, Studio Killers, revine cu noul single plin de viață.

Lansarea este continuarea hitului lor global „Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship)”, care a fost un succes internațional în urma tendinței virale #ruinourfriendship de pe TikTok, care a inspirat peste 11 miliarde de vizionări ale videoclipurilor.

Vorbind despre viitoarea lansare „Underneath My Raincoat”, Studio Killers spune: „Am vrut să facem o piesă foarte înălțătoare.
Momentul nostru magic a fost influențat de câțiva școlari africani care cântau într-un documentar. Am simțit această energie venind de la un cor. Inspirația pentru versuri a venit atunci când am văzut două fete ieșind dintr-un magazin într-o ploaie torențială și una dintre ele a luat-o pe cealaltă fată sub haina de ploaie și ambele aveau acest zâmbet timid pe față. A fost un moment atât de cinematografic și am crezut că acești copii merită un cântec. Împărtășirea unei haine de ploaie este o imagine atât de puternică și drăguță. Și o modalitate grozavă de a arăta cuiva că îl iubești chiar dacă ești prea timid să o spui cu voce tare…”

Produs acasă până la capăt, grupul virtual de electro-pop Studio Killers reprezintă magie pop, cuprinzând arhitecți de sunet și animație vibrantă. Format în Marea Britanie, acest colectiv european a avut întotdeauna o bază de super fani; văzând numere puternice în celelalte lansări și canale de social media. Membrii trupei sunt personaje fictive care au captat inimile cu muzica lor electronică molipsitoare și deliciile vizuale din 2011.

Primul lor single „Ode to the Bouncer” a ocupat locul 1 în Olanda. Primul lor album a fost auto-lansat la nivel global pe Studio Killers Records și a urcat pe locul 1 în topurile iTunes Dance din SUA și Canada. In 2020, single-ul „Jenny” al lui Studio Killers și-a găsit o a doua viață datorită lumii extraordinar de imprevizibile a TikTok și a succesului continuu pe această platformă creativă.

 

 

 

 

Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru “Waterfall”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/waterfallPR

Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru “Waterfall”. Piesa ne oferă un gust din viitorul album al artistului, „Remember Me”, care va fi lansat pe 29 septembrie 2023.

„Waterfall” te invită să dansezi și să cânți împreună cu ceilalți. Vocea distinctivă a lui Schulte se armonizează perfect cu sunetul electronic al lui R3HAB, creând combinația perfectă de muzică pop și dance.

„Sunt bucuros să colaborez cu un DJ precum R3HAB pentru „Waterfall”. Este piesa perfectă pentru primăvară și vară – pozitivă și dansabilă”, spune Michael Schulte.

„M-am distrat atât de mult producând acesastă piesă pozitivă cu Michael Schulte. „Waterfall” este un cântec înălțător despre a merge cu vibe-ul și a avea încredere că, în ciuda apelor adânci acum, tot ce este mai bun urmează să vină. Sperăm că acest cântec este o suflare de aer curat după iarna lungă”, explică R3HAB.

Numai pe Spotify, cei doi artiști ajung la peste 24 de milioane de ascultători pe lună și Michael Schulte are și el un record impresionant la radio.
Noul lor single „Waterfall” este o melodie revigorantă cu un mesaj de afirmare a vieții, care va fi disponibilă pe toate platformele de streaming cunoscute și la radio din 24 martie.

 

 

 

 

FLO colaborează cu Missy Elliott pentru „Fly Girl”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FlyGirlPR

FLO colaborează cu Missy Elliott pentru „Fly Girl”. Câștigătorii BRIT Rising Star și BBC Sound Of 2023 reimaginează Fly Gal pentru fanii lor, stabilit pentru prima dată în legendara melodie a lui Missy „Work It” în 2002.

FLO armonizează impecabil cu ritmul producătorului executiv MNEK – fuziunea perfectă a vechiului R&B întâlnește R&B-ul modern. Missy Elliott a apreciat FLO pentru prima dată în aprilie 2022, când a auzit single-ul lor inovator „Cardboard Box” și a distribuit grupul de fete britanice pe Twitter cu mult înainte ca lumea să le cunoască numele. „Îmi amintesc că câțiva dintre fanii lor mi-au trimis clipuri ale spectacolelor lor și am simțit imediat atmosfera autentică a anilor 90. Mi-a plăcut faptul că toți cântau atât de bine, un control vocal excelent, așa că atunci când mi s-a cerut să fac parte din discul „Fly Girl”, a fost o idee excelentă”, spune Missy.
Când legendarul rapper și producător, câștigător al premiilor GRAMMY și MTV, a auzit pentru prima dată „Fly Girl”, i-a plăcut atât de mult melodia încât a scris ceva nou.

La aproape un an de când FLO și-a lansat single-ul de debut „Cardboard Box”, cântecul a acumulat acum 100 de milioane de stream-uri globale, EP-ul lor de debut „The Lead” ajungând până în prezent la peste 300 de milioane de stream-uri. Dorind să le mulțumească fanilor pentru sprijinul acordat, FLO a lansat „Losing You” la sfârșitul anului trecut, un slow jam R&B care prezintă trei voci atât de conectate între ele, atrăgând chiar atenția rapperului britanic Stormzy. Stella, Renée și Jorja au fost invitate să colaboreze cu Stormzy la remixul pentru „Hide & Seek”, după ce acesta a postat pe Twitter. Stormzy a trimis un mesaj video către FLO despre colaborare și le-a spus, de asemenea, vestea incredibilă că au câștigat BBC Sound Of 2023.

Fiind primul grup care a câștigat vreodată BRIT Rising Star, FLO urmează acum superstarurilor globale, inclusiv Adele, Sam Smith și Celeste, care și-au început cariera cu ambele distincții. Crezând în „viziunea lor din prima zi”, FLO a devenit cea mai îndrăgită trupă britanică a anului, nominalizată la categoria Cel mai bun debutant la MOBO, unde și-au făcut debutul sublim la premiile TV UK, precum și platforma de No Signal’s.

 

 

 

 

 

Quarterhead a lansat “Farewell”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FarewellPR

Quarterhead a lansat “Farewell”. Ca a doua lansare în acest an, după „Major Lazer”, scriitorii, producătorii și duo-ul de DJ, premiați cu aur, platină și diamant, aduc împreună cu „QUARTERHEAD – Farewell” o piesă de dans pop plină de energie și cu un mesaj puternic.

Disponibil pe toate platformele de streaming digital din 24 martie, „QUARTERHEAD – Farewell” aduce o melodie perfectă pentru a saluta începutul oficial al primăverii. După ce a încheiat un 2022 de succes cu peste 73 de milioane de stream-uri doar pe Spotify în peste 183 de țări, duo-ul compus din Josh Tapen și Janik Riegert s-a întors.

„QUARTERHEAD – Farewell” vine să urmărească hype-ul hit-ului mondial al duo-ului „Head Shoulders Knees & Toes”, împreună cu Ofenbach și Norma Jean Martine, care până acum a acumulat peste 500 de milioane de stream-uri pe toate platformele. Aceeași melodie care i-a pus în Spotify Global #50, US Billboard Hot Dance #21 și a făcut ca duo-ul reprezentat de Virgin Records să ajungă pe locul 8 în topurile radio europene.

DJ-ii au câștigat relevanță în industrie nu numai prin împărțirea scenei cu nume mari precum Robin Schulz, Regard sau James Hype, ci și prin colaborarea în melodii și producții cu artiști precum Felix Jaehn, Alle Farben și CheatCodes, printre alții. Propunând o combinație talentată și explozivă în scena muzicii electronice de dans, cariera lui QUARTERHEAD continuă să evolueze și această lansare face parte din această dovadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.