Dayana și Camidoh vin cu propriul aport unic în „Up For Love” prin mixarea stilurilor lor specifice, Afrobeats și Pop. Cântecul vorbește despre vulnerabilitatea și onestitatea de care e nevoie atunci când doi oameni aleg să intre într-o relație. Mai mult decât atât, “Up For Love” are un refren catchy care te va face să te ridici de pe scaun instantaneu.

„Up For Love” a fost scrisă de Hannah Wilson, compozitoare care a scris și pentru artiști precum Galantis și The Pussycat Dolls, Yoshi Breen, cunoscut pentru colaborarea ca songwriter cu Tiesto, Martin Garrix și Armin van Buuren, Camidoh și Viky Red. Producția a fost realizată, de asemenea, de Viky Red. Piesa va avea parte, în curând, și de un videoclip pe măsură. 

„Vibrații tropicale, ritm Afrobeat și o poveste de dragoste… acestea sunt elementele cu care vine <<Up For Love>>. Dragostea te poate face să acționezi prostește, ‘cause when you’re down for someone, you’re up for everything. Piesa reprezintă interacțiunea jucăușă dintre mine, Camidoh și stilurile noastre, care te poate face să simți acei fluturași ai unei iubiri la început și de asemenea, să dansezi! Dacă iubești pe cineva, ascultă <<Up for love>>!
,,Pur și simplu ador vibe-ul acestei piese și felul în care Dayana și cu mine ne-am mixat propriile stiluri și voci. Sper să aud această piesă la radio peste tot în lume și să văd cât de mult vă distrați pe ritmurile ei. Muzica unește, iar <<Up For Love>> este dovada, două lumi diferite în aceeași piesă.” ne spune Camidoh
Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare.
Camidoh este unul dintre artiștii răsunători ai noii mișcări Afropop din Ghana, îmbinând fuziunea sa specială de RnB / Afrobeat cu versuri care combină limba engleză și limba sa nativă, Ewe. În 2021, single-ul său “Sugarcane”, produs de Phantom, a devenit o senzație virală pe TikTok – mai întâi în Ghana, apoi în Nigeria și a devenit rapid melodia #1 în Ghana, adunând milioane de stream-uri. Remixurile acestui cântec i-au adus și mai mulți ascultători și au devenit #1 în mai multe țări din Africa. Recent, artistul a lansat un alt EP cu mare potențial, „A Lifetime Is Not Enough”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.