După ce a ajuns în finala primului show muzical de creație desfășurat exclusiv online și a lansat cel de-al doilea single al său, „Pozele”, ce dezvăluie o poveste de dragoste adolescentină trăită intens, Moisha aduce „Doar un dans” în playlist-uri.

Single-ul compus de către Dara alături de Lino și Matteo vine cu o poveste de iubire pe beat-uri fresh ce-ți vor rămâne întipărite în minte de la primul play.

„Încă de când am intrat în studio și am auzit demo-ul piesei «Doar un dans» am știut că e ceea ce îmi doresc. Vibe-ul piesei este perfect pentru a începe cum trebuie o zi de luni, pentru a te distra cu prietenii în club sau pentru a dansa în fața oglinzii cu un microfon improvizat:). Când am ajuns acasă de la studio, toată noaptea a răsunat piesa… Sper că nu s-au supărat vecinii. Este un flirt constant și poate fi cheia multor povești adolescentine de dragoste. Vibrația instantă pe care mi-a oferit-o această piesă mă face să cred că este lozul câștigător.

„Am nevoie doar de tine și un dans/ Fără încă o doză de priviri eu nu mă las/ N-am nevoie în seara asta să stau treaz/ Știi că eu cu tine, pentru ei suntem contrast” sunt versurile prin care Moisha intră în pielea adolescentului cucerit și cântă despre sentimentele ce se nasc atunci când apare ea.

În februarie 2020, Moisha a participat în cadrul music camp-ul „Magic In 5″ ce a avut loc la Borșa și a lansat primul său single. Tânărul artist a făcut parte din echipa lui Vanotek, iar timp de aproape o săptămână, Vanotek și echipa sa au lucrat intens pentru realizarea piesei „Is This Love”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.