Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star WarsNational Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Primăvara a sosit la Disney+ și, odată cu ea, vine o serie întreagă de noi seriale și filme pentru toate vârstele și gusturile. Există o mulțime de adaptări literare, cu mult-așteptatul Peter Pan & Wendy, care reimaginează povestea clasică a lui JM Barrie pentru o nouă generație, cu Jude Law în rolul iconic al Căpitanului Hook. Totodată, Kathryn Hahn dă viață unei mătușe agitate în Micile bucurii ale vieții (Tiny Beautiful Things), bazat pe bestsellerul lui Cheryl Strayed.

În plus, abonații se pot cufunda în lumea întunecată a Mafiei în The Good Mothers, un nou serial original Disney+ despre femeile care s-au întors împotriva familiilor lor, încercând să oprească seria de infracțiuni din interior.

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui articol.

PETER PAN & WENDY (FILM ORIGINAL DISNEY+) 28 aprilie, doar pe Disney+

Regizat de David Lowery, filmul „Peter Pan & Wendy” o prezintă pe Wendy Darling, o tânără căreia îi e frică să lase în urmă casa în care a crescut şi care îl întâlneşte pe Peter Pan,un băiat care nu vrea să crească. Împreună cu fraţii ei şi mica zână Clopoţica, ea călătoreşte alături de Peter în magica Ţară de Nicăieri. Acolo îl întâlneşte pe maleficul pirat Căpitanul Hook şi are parte de o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

MICILE BUCURII ALE VIEȚII – TINY BEAUTIFUL THINGS (SERIAL ORIGINAL), 7 aprilie, doar pe Disney+

Bazat pe colecția de romane de mare succes a scriitoarei Cheryl Strayed, serialul „Micile bucurii ale vieții” spune povestea unei femei a cărei căsnicie e pe sfârșite, a cărei fiică abia dacă vorbește cu ea și a cărei carieră de scriitoare e ca și inexistentă. Așa că atunci când un prieten îi propune să preia o rubrică de sfaturi la ziar, Clare crede că ar fi ultima persoană potrivită pentru aceasta slujbă… când de fapt s-ar putea să fie cea perfect calificată.

THE GOOD MOTHERS (SERIAL ORIGINAL) 5 aprilie, toate episoadele vor fi disponibile

Bazat pe fapte reale, The Good Mothers spune povestea lui Denise, fiica lui Lea Garofalo, a Mariei Concetta Cacciola și Giuseppinei Pesce – trei femei care au îndrăznit să sfideze mafia ‘Ndrangheta în care s-au născut. De asemenea, o cunoaștem pe procurorul Anna Colace care, abia sosită în Calabria, are o intuiție: pentru a putea învinge clanurile ‘Ndrangheta, trebuie să te concentrezi asupra femeilor. Este o strategie care aduce cu sine un mare risc – la urma urmei, ‘Ndrangheta este faimoasă și temută pentru pumnul său de fier și puterea sa insidioasă. Acest nou serial le urmărește pe cele trei femei în timp ce colaborează cu autoritățile, încercând să se elibereze de puterea criminală o dată pentru totdeauna.

CUM L-AM CUNOSCUT PE TATĂL TĂU – HOW I MET YOUR FATHER S2 (SERIAL ORIGINAL) 19 aprilie, 11 episoade disponibile

Sophie îi povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui: povestea ne aduce înapoi în prezent, unde Sophie și grupul ei unit de prieteni încearcă să descopere cine sunt cu adevărat, ce-și doresc de la viață și cum să-și găsească perechea în epoca aplicațiilor matrimoniale și a opțiunilor nelimitate.

WILL TRENT (SERIAL ORIGINAL) 5 aprilie, debutează cu 2 episoade

Agentul special Will Trent de la Biroul de Investigații din Georgia (GBI) a fost abandonat la naștere și a întâmpinat greutăți pe parcursul maturizării în sistemul de plasament din Atlanta. Dar acum, hotărât să-și folosească perspectiva sa unică pentru a se asigura că nimeni nu mai este abandonat așa cum a fost el, Will Trent are cea mai mare rată de succes din GBI.

O BEȚIVĂ FĂRĂ PERECHE – SINGLE DRUNK FEMALE S2 (SERIAL ORIGINAL) 12 aprilie, toate episoadele sunt disponibile

După un an și jumătate de abstinență, Samantha Fink simte în sfârșit că are o viață care merită sărbătorită. Totuși, Sam învață rapid că uneori viața are alte planuri pentru ea. Ea află cum să schimbe ce poate, să accepte disconfortul când nu poate schimba nimic și poate chiar să se bucure de experiență.

Știai că?

 • Pe 22 aprilie se sărbătoreste Ziua Pământului. Cu această ocazie, Disney+ pune la dispoziția abonaților o nouă serie documentară National Geographic, Secretele Elefanților (Secrets of the Elephants), produsă de James Cameron și narată de Natalie Portman.
 • Inovațiile lui Jeremy Renner (Rennervations) îl prezintă pe Jeremy Renner reimaginând vehicule scoase din uz și transformându-le în creații uluitoare care servesc comunităților din întreaga lume. Fiecare construcție are un scop. cu ajutorul lui Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor și Sebastián Yatra. Serie disponibilă din 12 aprilie.

ECRANIZĂRI

După noul serial Micile Bucurii ale Vieții (Tiny Beautiful Things), bazat pe cartea lui Cheryl Strayed, puteți să urmăriți o altă adaptare a romancierei: Sălbăticie (Wild)? De asemenea, veți găsi următoarele adaptări ale unor cărți îndrăgite pe Disney+, acoperind totul, de la literatura clasică la science-fiction și bestselleruri pentru tineri adulți!

 • Fleishman are necazuri – Fleishman Is In Trouble – Disponibil acum
 • Sălbăticie – Wild – Disponibil acum
 • Hoțul de cărți – The Book Thief – Disponibil acum
 • Viața lui Pi – Life of Pi – Disponibil acum
 • Marțianul – The Martian – Disponibil acum
 • Sub aceeași stea – The Fault in Our Stars – Disponibil acum
 • Jurnalul unui puști – Diary of a Wimpy Kid – Disponibil acum
 • Secrete îngropate – Holes – Disponibil acum
 • Departe de lumea dezlănțuită – Far From the Madding Crowd – Disponibil acum

CE SE MAI LANSEAZĂ PE DISNEY+ ÎN LUNA APRILIE?

 • Sam – Un Saxon – Sam – A Saxon – Disponibil din 26 aprilie
 • Life in Pieces S1-4 – Disponibil acum
 • Arranged – Disponibil din 13 aprilie
 • Best in Bridal – Disponibil din 13 aprilie
 • Bride and Prejudice – Disponibil din 13 aprilie
 • Broke-Ass Bride – Disponibil din 13 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.