DJ CATSULTAN a aterizat pe planeta Pământ și nu plănuiește să o părăsească prea curând. În timp ce încerca să-și găsească drumul spre casă, extraterestrul care și-a părăsit nava spațială a observat că specia lui și oamenii de pe Pământ au două lucruri în comun: dragostea și muzica. Așa a început colaborarea dintre DJ CATSULTAN și Matteo pentru „Bossman”, o piesă fresh, ce îți va rămâne întipărită în minte chiar de la primele beat-uri.

Cu muzica scrisă de către Achi alături de Biju, DJ CATSULTAN, Matteo & Boby și cu versurile compuse de către Matteo, „Bossman” îmbină sound-ul puternic cu influențe Drum’n’Bass și Hip Hop, dar și elemente de Trap și Rap și este însoțit de un videoclip manifest, ce completează prin imagini mood-ul piesei.


Cu 154 de milioane de vizualizări pe YouTube pentru hitul „Panama”, Matteo și-a creat un fan base foarte mare de-a lungul timpului. Succesul său a atins culmi fabuloase în 2019, când artistul a fost nominalizat la Ku Asian Music Awards, cunoscut și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat și premiul Best Overseas Artist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.