SWORD ART ONLINE – PROGRESSIVE – ARIA OF A STARLESS NIGHT ( N15 )

 

PREMIERĂ: 10 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Anime

DISTRIBUȚIE: David W. Collins, Megumi Hayashibara, Hiroaki Hirata, Rina Hidaka

SINOPSIS:

Primul VRMMORPG mondial (Sword Art Online) a devenit un joc letal. A trecut mai mult de o lună de când 10.000 de utilizatori au fost prinși în lumea jocului.

 

Asuna, care a trecut de nivelul primului etaj al castelului plutitor de fier – Aincrad, s-a aliat cu Kirito și și-a continuat călătoria pentru a ajunge la ultimul etaj. Cu sprijinul lui Argo, o femeie broker de informații, trecerea de nivelul fiecărui etaj părea să se desfășoare fără probleme, dar… Conflictul izbucnește între două mari bresle care are fi trebuit să colaboreze – grupurile jucătorilor de top, ALS (Aincrad Liberation Squad – Brigada de Eliberare Aincrad) și DKB (Dragon Knights Brigade – Brigada Cavcalerilor Dragon). Între timp, în culise există un personaj misterios care trage sforile…

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3ZpUvwX

 

 

 

 

SWORD ART ONLINE – PROGRESSIVE – SCHERZO OF DEEP NIGHT ( N15 )

 

PREMIERĂ: 10 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Anime

DISTRIBUȚIE: Haruka Tomatsu, Yoshitsugu Matsuoka, Shiori Izawa, Kaede Hondo

SINOPSIS: Sword Art Online – Progressive – Aria of a Starless Night este o poveste care are loc înainte ca „Lightning Flash” și “The Black Swordsman” să fie cunoscuți sub aceste nume. În ziua în care s-a întâmplat să-și pună casca NerveGear, Asuna Yuuki era elevă în clasa a 7-a care nu mai jucase niciodată până atunci un joc online. Pe data de 6 noiembrie, 2022 primul VRMMORPG mondial, Sword Art Online, a fost lansat oficial. Însă jucătorii, încă euforici după conectarea în joc, se trezesc brusc captivi în joc atunci când Maestrul Jocului – Game Master îi privează de orice posibilitate de a se deconecta. Mai apoi, Maestrul Jocului – Game Master le dă următorul avertisment: „Poate că acesta este un joc, dar nu e deloc de joacă.” Dacă un jucător moare în cadrul jocului, moare și în viața reală. La auzul acestei vești, toți jucătorii intră în panică, iar haosul se dezlănțuie. Asuna este unul dintre jucători, însă în ciuda faptului că nu știe încă regulile acestui univers, ea pornește într-o aventură de a cuceri castelul plutitor de fier – Aincrad, al cărui vârf este atât de sus încât nu se poate vedea. Pe măsură ce zilele trec în această lume în care moartea este mereu aproape, Asuna are parte de o întâlnire crucială.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3L1Ub3q 

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/3SOhHCN

 

 

 

 

SCREAM VI ( IM18 )

 

PREMIERĂ: 10 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller, Horror, Mister

DISTRIBUȚIE: Melissa Barrera, Courteney Cox, Tyler Gillett, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Hayden Panettiere

SINOPSIS:

În noul film Scream, cei patru supraviețuitori ai crimelor lui Ghostface lasă Woodsboro în urmă pentru un nou început în New York City. Cu toate acestea, ei se trezesc în curând într-o luptă pentru viața lor atunci când un nou ucigaș imbracă celebra mască.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3F8lvce

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3ISQY3t

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.