Închide ochii și imaginează-ți o lume plină de aventură, inspirație și distracție fără griji. Un tărâm de basm îi așteaptă pe cei mici, cu încălțăminte la modă pentru copii din cele mai recente colecții ale brandurilor de top disponibile la CCC.

 

În cea mai recentă campanie, CCC îi duce pe cei mici în lumea distracției fără griji, pentru a prezenta cele mai noi modele de pantofi sport de la brand-urile globale. Sneakers stilați pentru cei mici pot fi găsiți în colecțiile de la Reebok, Puma, Champion, Sprandi și Fila.

 

CCC te invită într-o lume a tendințelor actuale și a celor mai confortabile accesorii pentru copii și adolescenți. Propunerile de primăvară de la brand-urile globale sunt o combinație de stil și confort, cu o estetică interesantă, care cu siguranță îi va atrage pe cei tineri. Culori pastelate, detalii vii și amestecuri vesele de culori și-au lăsat amprenta pentru totdeauna asupra modelelor de încălțăminte sport de primăvară. Nu lipsesc nici modelele clasice atemporale, cum ar fi propunerile uniforme, ce se vor potrivi cu ușurință în stilul oricărui copil.

 

Colecția de încălțăminte sport pentru primăvară prezintă cele mai la modă croieli: modele până la gleznă de la Reebok și Sprandi, precum și platforme stylish de la Champion. CCC se concentrează, de asemenea, și pe soluțiile practice, așa încât veți găsi multe modele prinse cu bretele Velcro confortabile în colecția de copii. Inima celor mici va fi fără dubiu furată de către elementele strălucitoare ale pantofilor de la Champion.

 

Cea mai recentă campanie CCC promovează și accesorii de sezon, care pot fi găsite în sortimentul larg al brand-ului. Printre acestea, se numără bentițele colorate și florale, ce vor fi perfecte pentru lunile calde. Lăsați-i pe cei mici să se avânte dincolo de limitele imaginației pentru a crea stiluri originale și vesele în sezonul ce urmează!

 

Momentele de joacă veselă din campania copiilor au fost surprinse de Hans Neumann, fotograful de origine peruană, colaorator cu cele mai de top case de modă: J. Crew, Michael Kors, NET-A-PORTER, Gabriela Hearst sau Ralph Lauren. Modele au fost îmbrăcate de unul dintre cei mai populari stiliști polonezi – Ewelina Gralak.

 

Produsele sunt disponibile în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația mobilă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.