Connect-R & Raluka lanseaza videoclip ul piesei „Lasă-mă să te…”

Imagini senzuale cu cei doi artiști, așa cum nu i-ați mai văzut!

 

După 10 ani de când  au lansat „Aroma” Connect-R și Raluka ne surprind din nou așa cum nu au făcut-o niciodată. Cei doi soliști lansează piesa „Lasă-mă să te…”, cu un videoclip fierbinte, care va lasa niste semne de intrebare!

Dacă vă gândeați că cei doi artiști nu mai au cu ce să șocheze, ei bine, v-ați înșelat! Pentru că Ștefan Mihalache pe numele său real, Connect-R îi va lăsa  pe toți cu gură căscată cu noul său videoclip la piesa „Lasă-mă să te…”, regizat de Cristi Roman, pentru care a compus muzica și versurile.

Connect-R și Raluka au vrut să nu treacă neobservată aniversarea de 10 ani de când au colaborat pentru „Aroma” și au oferit astfel un cadou cu adevărat surprinzător de la Hood Famous&HaHaHa Production. “Abia așteptam să mai scoatem o piesă împreună. Ștefan este omul care a fost lângă mine de la începutul carierei și am învățat de la el foarte multe lucruri. Acum a venit în sfârșit momentul să ascultați și să vă bucurați și voi de această piesă superbă”, a declarat Raluka.

“Am vrut să facem o readucere aminte pentru generația tânără că Raluka are ștate vechi în industria muzicală și în mainstream “Aroma” e un evergreen. “Sabor a mi, sabor a ti”, cum e acel cântec spaniol care se potrivește cu contextul de dragoste în care noi vorbim despre atingeri, despre piele și așa mai departe. Avem un videoclip foarte fierbinte, poate mulți vor considera ca e mult prea îndrăzneț, dar noi nu am făcut altceva decât să servim textul, starea piesei și bineînțeles indicațiile regizorale ale lui Cristi Roman. Nu mi-a fost greu deloc să filmez acele scene pentru că există o chimie între noi ca artiști, ne știm de foarte mult timp, nu , nu a fost nimic greu! Artistul se transpune până la urmă, pleacă în universul lui, face abstracție de tot ce este în jurul lui în momentul în care este un act artistic. Nu o să se aștepte nimeni la acest videoclip fierbinte, mai ales că mi-am tot expus în ultimul timp latura spirituală. Evident, clipul ăsta vine să spună că nu am devenit vreun guru, vreun pustnic budhist sau mai știu eu ce. Sunt la fel de lumesc! Mă bucur de aceeași viață, evident motivațiile fiind diferite!”, spune Connect-R.

Are două look-uri în noul videoclip

Connect-R nu se dezice și își folosește farmecul pentru a atinge punctul culminant în noul său videoclip la piesa cu Raluka. Are două look-uri în”Lasă-mă să te…”, unul mai tare ca altul. “Eu tot timpul am pendulat între clasic și nu am vrut să fiu un pirat am vrut să fie un look swagish, din cultura hip hop pentru că acela este un batic pe post de durag în cap. Duragul făcând parte din cultura hip hop. Afro-americanii l-au purtat în toate clipurile posibile și imposibile dar duce puțin și spre un pirat nebun”, mai spune Connect-R.

Ce se întâmplă între Connect-R și Raluka?

Ce mesaj transmite totuși artistul după ce fanii săi vor viziona noul videoclip și se vor întreba dacă s-a născut cumva o idilă? Cel mai tare artist al momentului a fost însă foarte sincer! “Să nu mergeți mai departe cu gândul! Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică, o prietenie și o conexiune artistică, poate cea mai mare pe care am avut-o vreodată poate cu un artist român”, a încheiat interpretul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.