YUKA, numele de care veți auzi din ce în ce mai mult în curând, revine cu un nou single super catchy. ,,Mincinosul perfect” e piesa care își propune să îi lase fără măștile lor pe toți cei care sunt ,,actori desăvârșiți” în povești de dragoste. Mincinosul perfect este demascat de YUKA, însă ea îi mulțumește personajului închipuit. Cine, de ce, când? Veți afla doar dacă dați play.

Piesa a fost compusă de YUKA, alături de Ovidiu M și Radu Pârvulescu, iar de producție s-a ocupat Radu Pârvulescu. ,,Mincinosul perfect” are parte și de un videoclip artistic, regizat chiar de YUKA, în colaborare cu frnk. ca DOP și colorist și Sabin Mardale ca editor.  

 

,,<<Mincinosul perfect>> este o piesă veselă, de fapt. Ideea mi-a venit gândindu-mă că sunt momente de fericire pe care nu le-am fi trăit niciodată dacă nu am fi fost mințiți. Oricât de controversat sună… e adevărat! Hai să-ți dau un exemplu: poate că la finalul unei relații îți dai seama că el nu te-a iubit pe bune, dar a reușit atâât de bine să te facă să crezi că te iubește! Ai simțit fluturași în stomac, care fără minciuna lui perfectă n-ar fi existat. Cred că nimic în viață aceasta nu este întâmplător, orice experiență trebuie trăită, simțită, iar dacă cineva ți-a făcut sufletul să danseze, tu doar ține minte melodia, uită că s-a terminat. Așa că, scriind <<Mincinosul perfect>> mi-am dat seama că în loc să plângi, să dramatizezi, uneori tot ce trebuie să faci este să dansezi și să mulțumești sincer pentru lucrurile frumoase care au venit la pachet cu minciunile. Deci, piesa mulțumește sincer, nu ironic, celor care vând iluzii perfecte. Totuși, aviz amatorilor, după așa piesă… vă asigur că pot detecta chiar și minciunile… perfecte:)” ne spune YUKA.  

 

YUKA are aproape 18 ani și cântă de când își amintește. Muzica este o constantă în viața ei, urcând pentru prima dată pe scenă la doar cinci ani. Chiar un an mai târziu a câștigat concursul “Mamaia Copiilor” pentru ca la șapte ani să lanseze primul său album solo din carieră. A fost concurentă la „Next Star” și a continuat să compună si să scrie muzică chiar și după ce a absolvit școala de muzică. Cântă la pian, chitară și ukulele și este într-o permanentă căutare de muzică nouă care să o inspire. În luna mai a lansat „Aripi de nisip” care s-a bucurat de un loc în Top 200 Shazam România, New Music Daily și Breaking Pop pe Apple Music Playlists. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.