Are 20 de ani si curajul de a canta live pe scena. Vocea ei suna excelent și poate impresiona cel mai exigent public. La finalul săptămânii urcă pe scena de la Artcor, din Chișinău pentru a-și lua la revedere de la prima ei iubire.  

 

Alexandra Cebotari, cunoscută în industria muzicală ca Prima Dragoste, își ia în acest weekend rămas bun de la prima ei iubire. Într-un concert inedit susținut pe 11 februarie la Artcor, Chișinău, Prima Dragoste împarte cu publicul emoții și sentimente prin care trecem cu toții atunci când ne confruntăm cu o despărțire.

 

”Data de 11 februarie era ziua pe care eu o împărțeam cu cineva și acum că acel cineva nu mai este lângă mine, o să împart o cu voi. Consider că am ieșit în plus.” spune artista.

Prima Dragoste invită publicul să-i fie alături în acest demers în care își ia rămas-bun de la trecut și este convinsă că nu va fi singura.

 

„Am nevoie de voi să-mi fiți alături. În acest concert îmi voi lua rămas-bun de la trecutul meu și cred că multă lume va face asta împreună cu mine.” a mai declarat ea.

 

Concertul marchează nu doar sfârșitul unei relații, ci și începutul unei noi etape din viața artistei.

 

”Îi zic Bună noii EU. Este un concert cu dragoste, din dragoste, pentru dragoste. Am adunat toate piesele de până acum și câteva piese pe care le vom cânta în premieră, scrise special pentru acest concert.” a mai spus Prima Dragoste.

 

Cea mai recentă piesă lansată de Prima Dragoste, POEM, alături de Tatuni, are ca temă principală amintirea persoanei iubite. Versiunea live session înregistrată de artiști este disponibilă pe YouTube – LINK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.