Zodier s-a lăsat și de această dată inspirat de trăirile și experiențele sale de viață și acum lansează ,,Valuri”. Piesa va fi prezentă pe noul său EP, ,,Mă auzi?”, alături de ultima lansare a artistului, ,,Dincolo de nori”. ,,Valuri” este o piesă personală, sensibilă, despre o poveste de iubire ce stă să fie închisă, dar în care cu siguranță cineva va avea de suferit.

Piesa a fost compusă de Eduard Bondar, iar de producție s-a ocupat Mihnea.
,,Piesa <<Valuri>> a fost compusă în timpul unei relații de dragoste pe care simțeam că o pierd și a reprezentat modul meu de a spune “nu pleca!” în versuri. A fost o dezlegare de la tot orgoliul de bărbat și o rugăminte.” ne spune Zodier.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarket-ul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.