O producție Lionsgate, S.O.S. Aterizare Forțată este un film thriller plin de mister și acțiune regizat de Jean-François Richet cu Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An și Tony Goldwyn ce va fi lansat în cinematografele din 27 ianuarie în întreaga țară .

În SOS: Aterizare Forțată, pilotul Brodie Torrance (Gerard Butler) își salvează pasagerii de la o lovitură de fulger, făcând o aterizare riscantă pe o insulă sfâșiată de război – doar pentru a descoperi că supraviețuirea aterizării a fost doar începutul.

Când majoritatea pasagerilor sunt luați ostatici de rebeli periculoși, singura persoană pe care Torrance se poate baza pentru ajutor este Louis Gaspare (Mike Colter), un criminal transportat de FBI. Pentru a salva pasagerii, Torrance va avea nevoie de ajutorul lui Gaspare și află că el îi poate oferi mai mult decât pare la prima vedere.

Vezi trailerul filmului aici ->> https://www.youtube.com/watch?v=lcqUcsHzbMk

Alături de Gerard Butler („300”, „Cod Roșu la Casa Albă”, „RocknRolla”), Mike Colter („Man In Black”, „Salt”, „O Fată de Milioane”), Yoson An („Mulan”, „Meg”) și Tony Goldwyn („Regele Richard”, „Mecanicul”, „Ultimul Samurai”), din cadrul distribuției filmului se regăsesc și actorii Daniella Pineda („Jurrasic World”, „Instinct Criminal”), Lilly Krug („Zero Contact”), Remi Adeleke („Transformers”), Paul Ben-Victor („Risc Maxim”, „Empire State”), Tara Westwood („Zero Contact”). Jean-François Richet („Instinct Criminal”, „Inamicul Public Numărul 1”) a regizat filmul după un scenariu de Charles Cumming & J.P. Davis, în timp ce producția e semnată de Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Marc Butan, Gerard Butler, Alan Siegel, Jason Constantine, Eda Kowan și Ara Keshishian.

Lionsgate prezintă producția SOS: Aterizare Forțată, un film distribuit în România de Vertical Entertainment care poate fi vizionat doar în cinematografe din 27 ianuarie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.