A trecut o săptămână de la momentul în care Daniel Pavel a dat fluierul de start pe plaja toridă din Dominicană! Într-un timp foarte scurt, concurenții au aflat de existența Exilului, au pierdut deja 2 colegi și au înțeles că în Survivor nu există previzibil sau zile liniștite. Chiar dacă adaptarea nu le-a fost deloc ușoară, timpul nu a avut răbdare cu ei, așa că doar cei mai puternici au reușit să meargă mai departe! Aseară, concurenții au avut parte de unele dintre cele mai mari surprize de până acum.

Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete au ajuns în Exil și au avut parte de un șoc! Acolo se mai aflau doi concurenți: Kamara și Alexandra Ciomag, abia intrați în competiție. Chiar aceasta a și fost formula de luptă pe terenul de joc. Cei patru s-au luptat pentru revenirea în competiție, iar Ionuț, Kamara și Andreea și-au câștigat locurile în echipele lor, Faimoși, respectiv Războinici.

Alexandra, mezina competiției, a pierdut jocul și a avut parte de o veste incredibilă: revine în Exil, dar nu singură! Trebuie să facă o alegere dificilă: un bărbat sau o femeie din orice echipă care să o însoțească și cu care să lupte. Toți concurenții rămași în joc simt o presiune imensă. Ar putea fi ultima lor noapte în Survivor România!

Ediția specială Survivor a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:45, în rândul publicului național, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 20.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 8.6 puncte de audiență și 18.5% share. În minutul de aur, la ora 21:55, peste 2.1 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

În doar câteva ore, telespectatorii vor afla pe cine va alege Alexandra Ciomag. Ce coleg sau colegă o va însoți în Exil și cu cine se va confrunta într-un joc în premieră, în care cineva o să plece direct acasă, de pe terenul de joc?

Un sezon mai puternic decât oricine s-ar fi așteptat. Răsturnări de situație și neprevăzut la fiecare pas. Este cel mai puternic reality show și nu poate fi ratat!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a cincea ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.