Joi, 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1, debutează mult așteptatul serial Lia – soția soțului meu, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Povestea din fața camerelor este una care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, iar cea din spatele camerelor va dezvălui tot ce nu se vede în serial, în seria de episoade Lia –Tot ce nu se vede, disponibilă exclusiv pe AntenaPLAY.

Astfel, în fiecare joi, după difuzarea episoadelor Lia – soția soțului meu, exclusiv pe AntenaPLAY, telespectatorii au acces în culise, unde vor descoperi tot ce nu se vede în serial și vor afla tot ce nu știu despre actorii din distribuție și personaje, în episoadele Lia – Tot ce nu se vede.

„Dacă ar fi să dau un teaser mic despre Petru… este impulsiv, pătimaș, protector, este foarte chinuit de viață. Un luptător!”, dezvăluie Ștefan Floroaica, protagonistul serialului, care îl interpretează pe Petru Vornicu.

”Îmi place că mă joc foarte mult, mult de tot! Aveam pofta asta de joacă, de a face lucruri noi, de a descoperi lucruri care nu sunt în mine Ioana și să le caut la oameni din jurul meu și apoi să le aduc în fața voastră!”, mărturisește Ioana Blaj, cea care o interpretează pe Alice Vornicu.

În primul episod din culisele Lia – soția soțului meu, telespectatorii au ocazia să vadă imagini exclusive de pe platourile de filmare. Actorii din distribuție mărturisesc că sunt emoționați cu privire la premiera din 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

„Mă simt emoționată, deși am văzut primele două episoade deja. Mie sincer îmi este foarte frică de critică. Apar gândurile acelea… dacă oare o să le placă, cum vor prelua povestea și jocul nostru?”, mărturisește Ana Bodea, actrița care o va aduce în fața telespectatorilor pe Lia Călin.

Fiecare dintre actori oferă în episodul 1 din Lia – Tot ce nu se vede o mulțime de motive pentru care serialul Lia – soția soțului meu îi va transforma de la primul episod pe telespectatori în fani adevărați, oferindu-le doza perfectă de dramă, suspans, dragoste, conflict și comedie.

„Povestea este ca orice poveste bine pusă la punct. Are dragoste, are violență, despărțiri, iubire peste măsură și ură peste măsură!”, declară Bebe Cotimanis, actorul care îl aduce în fața telespectatorilor pe Marcel Pescaru.

„Este foarte ușor să te regăsești și asta cred că este important la un serial sau un film sau chiar și la o piesă de teatru. Să te regăsești și să înveți ceva.”, declară Ana Bodea (Lia Călin).

„Telespectatorii nu ar trebui să rateze niciun episod, pentru că serialul este ca o carte și fiecare pagină este un episod, iar dacă ratezi un episod, ratezi o pagină și nu ar trebui să rateze pentru că este super fain!”,  declară Oana Zara, actrița care o joacă pe Dana Pescaru în serial.

 

Pe parcursul primului sezon din Lia – Tot ce nu se vede, fanii serialului vor vedea imagini exclusive de la filmările Lia – soția soțului meu și vor afla de la actori detalii și secrete din spatele camerelor.

Cum a decurs etapa de casting pentru serial, cum au reacționat actorii când au aflat că li s-a distribuit rolul, detalii nespuse despre personajele pe care aceștia le interpretează, dar și despre relațiile pe care le au cu alte personaje. Pe scurt, tot ce nu se vede în serial, telespectatorii vor vedea și vor afla în episoadele Lia – Tot ce nu se vede, în fiecare joi, exclusiv pe AntenaPLAY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.