Austin Butler câștigă premiul pentru cel mai bun actor pentru Elvis la premiile Globurile de Aur 2023

 

Austin Butler a luat acasă Globul de Aur 2023 pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Elvis Presley în filmul Elvis al lui Baz Luhrmann. Actorul a mulțumit echipei si regizorului pentru acest rol, dar și membrilor familiei Regelui, Priscilla Presley și Lisa Marie Presley, care s-au aflat în public la momentul decernării premiului. „Vă mulțumesc, chiar vă mulțumesc că v-ați deschis inima și casa voastră pentru a mă primi. Lisa Marie, Priscilla, vă voi iubi pentru totdeauna”, mărturiește el, în timp ce muzica de pian cânta din ce în ce mai tare pentru a-l îndemna să termine speech-ul.

Actorul și-a încheiat discursul cu un tribut către regretatul artist, câștigător a trei premii Grammy. „Ai fost o legendă și un rebel și te iubesc atât de mult”, a spus el despre Elvis.

Vezi aici trailerul filmului Elvis ->> https://www.youtube.com/watch?v=CfE9wYJ00AE

Cea de-a 80-a ediție anuală a Globurilor de Aur a fost găzduită de comediantul Jerrod Carmichael și a avut loc la renumitul hotel The Beverly Hilton din Beverly Hills, California. Ceremonia a fost difuzată pe NBC și transmisă live pe Peacock.

Filmul Elvis regizat de Baz Luhrmann, o producție Warner Bros. Discovery, este distribuit în cinematografele din România de către Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.