Prima lună a noului an aduce o serie de surprize telespectatorilor Acasă. În ianuarie, încep noi seriale turcești, difuzate în premieră în țara noastră, reality show-uri care s-au bucurat de un succes imens peste hotare, dar și sezoane noi din cele mai iubite producții difuzate deja Acasă.

Din 2 ianuarie, a început cel de-al doilea sezon al uneia dintre cele mai îndrăgite telenovele – Iubirea are numele tău. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii au parte de două episoade din producția care a ajuns deja la inimile a mii de români. Iar de la ora 21:00, pasionații de seriale turcești pot urmări continuarea povestii de dragoste dintre Haziran și Poyraz în Povestea de pe insulă.

Tot în a doua zi a anului 2023 a avut loc premiera seriei Trei surori. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea trăi alături de Türkan, Döner și Derya momente emoționante și situații neașteptate. Telespectatorii își vor putea încheia serile cu o altă producție extrem de iubită – Dragoste în alb și negru, de luni până vineri, de la ora 23:00.

Începând de luni, 9 ianuarie, iubitorii personajului Refugio vor putea urmări noile sale aventuri în cel de-al doilea sezon al seriei Cununa de lacrimi – povestea continuă. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00, telespectatorii vor vedea noi aventuri din viața tumultoasă a eroinei și a celor trei copii ai săi.

Unul dintre cele mai iubite reality show-uri din lume – Casă, super casă (Sell This House: Extreme), unde un designer și un expert în construcții îi ajută pe proprietari să își vândă locuințele după numeroase încercări eșuate de a găsi cumpărători, va fi difuzat Acasă. Cum vor reuși Tanya Memme, Charlie Frattini și Daniel Kucan să rezolve astfel de cazuri, vedem din 14 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică.

Iarna aceasta, fie că alegi să te relaxezi, să te inspiri de la cei mai cunoscuți designeri sau să trăiești intens emoția alături de cele mai îndrăgite personaje din serialele preferate, Acasă a pregătit o selecție impresionantă de seriale și reality show-uri pe placul tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.