Cristian Harhătă. Constantin Dumitru. Oana Ceauși. Anca Vitan. Alexandru Balaban. Ei sunt cei cinci concurenți care s-au luat la trântă cu norocul și intuiția în această săptămână și au câștigat diferite sume de bani la show-ul Batem Palma?. Cosmin Seleși le-a adus celor de acasă câte o oră de relaxare și de distracție, dar și momente încărcate de emoție. Iar telespectatorii nu au ratat niciun minut din întâlnirea cu emisiunea care a fost lider de audiență în fiecare seară.

Aseară, computerul l-a ales pe Alexandru Balaban să fie concurent, iar preotul din Dăeni a reușit să îi facă pe toți cei din sală să lupte la unison pentru visul lui: ”Când eram mai tânăr, am avut accident la coloană și m-am lăsat de fotbal. Am ajuns preot. Când eram în suferință, am zis că voi face un așezământ pentru copii și mame singure. Lucrăm la proiectare, dar nu am reușit să plătim”.

Cu fiecare cutie deschisă, fiecare sumă mai mare eliminată, concurenții au început să strângă pumnii pentru ca Preotul să câștige totuși cât mai mulți bani. ”În viață am mers numai pe mâna mea. Când am venit, am sperat să câștig o sumă mai mare. Am fost obișnuit să fac cu puțin… mult”, a declarat părintele.

La finalul serii, Alexandru Balaban a câștigat suma de 15.000 de lei, însă și promisiunea că oamenii din jurul lui vor continua să-l ajute. Chiar și Seleși s-a oferit să ofere o mână de ajutor la treabă atunci când vor ridica fundația.

Dacă cei cinci au plecat acasă cu un total de peste 39.000 de lei, alți concurenți au pășit în competiție cu speranța că norocul va fi de partea lor.

Cine va juca săptămâna viitoare? Câți bani vor câștiga? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:00, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.