După patru luni intense de competiţie, sezonul şase al show-ului Mireasa a ajuns la final ieri la Antena 1. Deni şi Viorel, Roxana şi Paul, Raluca şi Alex, Valentin şi Gabriela şi Miruna şi Cosmin și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Miruna şi Cosmin sunt câștigătorii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1.

Emoții mari în Marea Finală Mireasa sezonul 6, în care mai multe cupluri au spus ”DA” în fața primarului și a publicului. Îmbrăcați în cele mai frumoase ținute de nuntă, mirii și miresele acestui sezon au strălucit în poate cea mai importantă zi din viața lor. După ce și-au jurat iubire și au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, finaliștii sezonului 6 Mireasa au dansat valsul mirilor. Publicul Mireasa sezon 6 a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Telespectatorii au avut de ales între cinci cupluri: Miruna-Cosmin, Gabriela-Valentin, Raluca-Alex, Roxana-Paul, Deni-Viorel. După tăierea tortului miresei, Simona Ghreghe primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 6 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de Euro. Locul 5 a fost ocupat de Deni şi Viorel, locul 4 de Roxana şi Paul, locul 3 de Raluca şi Alex, locul 2 de Valentina şi Gabriel, în timp ce Miruna şi Cosmin au fost desemnaţi marii câştigători ai sezonului 6 Mireasa.

Un nou sezon al reality show-ului Mireasa va putea fi urmărit în curând la Antena 1. Înscrierile se pot face deja pe pagina https://casting.a1.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.