Spania’99 și-a propus să te cucerească cu o combinație de raggaeton, trap, dance și pop și este ajutat de un nou nume de pe piața muzicală, INGRID, și de o prezență constantă pe scena trap, Lil Cagula. ,,Sun la S.O.S” e o piesă ritmată, care vorbește despre atracția magnetică pe care o resimte un îndrăgostit, care a fost tratat doar cu o inimă rece. Chiar dacă piesa este în limba română, Spania’99 nu a renunțat nici la acel touch specific de spaniolă.

 

Piesa a fost compusă de Spania’99, Dayana, Ștefan Ioniță și Lil Cagula, iar producția a fost realizată de Ștefan Ioniță.

,,<<Sun la S.O.S.>> e o combinație suculentă între mai multe stiluri muzicale, care mi-au definit creațiile încă de când am început să fac muzică, raggaeton, trap, dance și pop. Mă bucur că am putut colabora cu INGRID, e o voce pe care merită să o descoperiți și bineînțeles, cu Lil Cagula, care a adăugat o notă specială piesei cu flow-ul lui specific”

 

Spania’99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile complicate și dure de viață, în timp ce ritmul pieselor sale are influențe flamenco, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip-hop puternic. Provenind dintr-o familie dezbinată, Andrei a fost nevoit încă de mic să facă față sărăciei și barierelor sociale. A reușit să treacă peste toate greutățile cu ajutorul atitudinii sale pozitive și astfel și-a dezvoltat propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer. Este un artist cameleonic și, de-a lungul timpului, a lucrat cu producători faimoși, care abordează diferite genuri muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.