Link YouTube

 

Lana Del Rey anunță noul album și lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/DYKTTSATUOBPR

Lana Del Rey anunță noul album și lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”. Noul proiect urmează succesul recent al albumelor „Blue Banisters” și „Chemtrails Over The Country Club”, care au fost lansate anul trecut. Materialul discografic va fi lansat pe 10 martie 2023, precomanda pentru „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd” este acum live, cu CD, casete și diverse formate exclusive de vinil disponibile la comercianții selectați și www.lanadelrey.com

Pe lângă anunțul noului album, Lana lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd” scris de Lana Del Rey și Mike Hermosa și produs de Lana Del Rey, Jack Antonoff, Drew Erickson și Zach Dawes. Noua piesă este însoțită de un videoclip, care poate fi găsit pe toate platformele partenerilor.

 

Stream / Download

 

 

 

Sam Fender a lansat ediția live a albumului “Seventeen Going Under”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SGULDPR

Sam Fender a lansat ediția live a albumului “Seventeen Going Under”. Albumul surprinde show-ul lui Sam în fața a 45.000 de fani la începutul acestei veri în Londra. Fiind cel mai mare spectacol al lui Sam până în prezent, concertul de la Finsbury Park a dat dovadă celor douăsprezece luni incredibile pentru un artist a cărui ascensiune a fost fulgerătoare.

Albumul este lansat astăzi ca un vinil dublu colorat. De asemenea, apare ca o „Ediție Live Deluxe” a lui Seventeen Going Under pe dublu CD și include fețele B și înregistrările „Live From Finsbury Park”.

Două piese noi apar pe ediția deluxe, Wild Grey Ocean și Little Bull of Blithe. Ambele piese au făcut parte din sesiunile originale de înregistrare a albumului Seventeen Going Under și au fost reținute pentru lansare viitoare. Little Bull of Blithe este o piesă condusă de o chitară acustică.

A fost un 2022 uriaș pentru eroul din North Shields, care a câștigat o mulțime de premii BRIT, NME, Rolling Stone UK și Ivor Novello, și o primă nominalizare la prestigiosul Mercury Prize săptămâna aceasta, pentru al doilea său album, Seventeen Going Under.

Seventeen Going Under Live Deluxe (CD 1):
Seventeen Going Under
Getting Started
Aye
Get You Down
Long Way Off
Spit of You
Last to Make It Home
The Leveller
Mantra
Paradigms
The Dying Light
Better of Me
Pretending That You’re Dead
Angel In Lothian
Good Company (Live)
Poltergeists
Howdon Aldi Death Queue
The Kitchen (Live)
Alright
Wild Grey Ocean
Little Bull Of Blithe

Live From Finsbury Park (CD 2):
Will We Talk?
Getting Started
Dead Boys
Mantra
Better Of Me
The Borders
Spice
Howdon Aldi Death Queue
Get You Down
Spit Of You
Alright
Play God
The Dying Light
Saturday
Seventeen Going Under
Hypersonic Missiles

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Sofia Carson a lansat “Applause”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ApplausePR

Sofia Carson a lansat “Applause”. Melodia scrisă de Warren și interpretată cu pasiune de Carson este un imn global al împuternicirii feminine.

„Sunt atât de onorată că am scris melodia „Aplauze” pentru puternicul film Tell It Like a Woman. Să faci parte dintr-un film care promovează femeile în fața și în spatele camerei a fost o experiență foarte plină de satisfacții”, a spus Warren. „Vocea frumoasă și dinamică a Sofiei Carson întruchipează emoția și puterea atât a cântecului, cât și a mesajului său.”

„Sunt onorată să fiu vocea lui ‘Aplauze’”, spune Carson. „Un imn dedicat femeilor lumii. Un memento profund oportun să ne aplaudăm pentru cât de departe am ajuns și să ne aplaudăm pentru cât de departe vom ajunge. Pentru că luptăm ca femeile, supraviețuim ca femeile și o facem împreună. În numele tuturor femeilor, îți mulțumim, Diane, că ne-ai dat aplauze.”

Filmul este lansat de Samuel Goldwyn Films și produs de Iervolino & Lady Bacardi Entertainment în asociere cu We Do It Together, companie de producție cinematografică nonprofit a cărei misiune este să spună povești despre femei, de către femei, pentru toată lumea.

Tell It Like a Women este un lungmetraj compus din șapte nuvele al căror numitor comun este reprezentarea sexului feminin. Fiecare dintre aceste femei foarte diferite se confruntă cu o anumită provocare în viața lor cu o determinare și un curaj care le fac mai puternice și mai conștiente de sine. Unele dintre aceste povești inspiraționale și pline de putere, care au loc în întreaga lume, sunt inspirate de evenimente adevărate, în timp ce altele sunt ficțiune narativă.

Diane și Sofia au interpretat pentru prima dată melodia împreună la premiera mondială a filmului la Festivalul de Film de la Taormina din Italia, în iulie 2022, apoi au cântat pentru Adunarea Generală a ONU pentru a crește gradul de conștientizare pentru drepturile femeii.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Moneybagg Yo a lansat “Quickie”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/QuickiePR

Moneybagg Yo a lansat “Quickie”. Artistul a lăsat fanii să aștepte tot anul pentru muzica nouă. Până în 2021, știm că Bagg are o producție prolifică, cu numeroase proiecte pe an. Cu toate acestea, A Gangster’s Pain a marcat o nouă eră în cariera lui Bagg, una în care prezența lui este la fel de simțită în top 40 de radio, precum și în cluburile de striptease și pe străzi.

Pare puțin probabil ca Bagg să vină cu un buzzer de ultim moment înainte de încheierea anului 2022. Cu toate acestea, nu ne lasă cu mâna goală. Piesa este o baladă de dragoste care îl găsește pe un ritm clasic. Peste un sample din „Prelude” al lui Lamont Dozier, folosit celebru în „Jazzy Belle” de la Outkast și „Pussy Money Weed” a lui Lil Wayne, jocul de cuvinte și livrarea laxă a lui Bagg surprind tensiunea sexuală dintre iubiți, care este la fel de erotică și melancolică. „Quickie” este un imn pe care fanii lui Bagg îl așteptau. Își arată capacitatea de a moderniza sample-uri emblematice din trecut și de a le transforma în ale sale, similar cu „Wockesha”.

Deși producția muzicală a devenit rară de-a lungul anului, Moneybagg Yo a avut totuși un 2022 triumfător. Prezența sa în compilația Gangsta Art de la CMG anul acesta și-a găsit ecou în finala NBA din 2022 cu „Big League”. În același timp, a crescut în mod clar ca antreprenor, extinzând echipa BreadGangg pe măsură ce artiști precum Big30 și Finesse2Tymes înfloresc.

Nu se știe când ne putem aștepta la următorul album al lui Moneybagg Yo. Sperăm că lansarea lui „Quickie” semnalează că va avea ceva special în 2023.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Cuco a lansat single-ul “Pendant”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PendantPR

Cuco a lansat single-ul “Pendant”, care este dedicat bunicului său. Cuco spune despre scrierea piesei: „Am început să scriu “Pendant” în timp ce bunicul meu era încă în viață și, după moartea lui, am simțit că trebuie să termin cântecul pentru el. Simt că are relevanță pentru orice figură călăuzitoare din viața ta.”

„Pendant” urmează o versiune în spaniolă a melodiei sale „Aura”, care a fost lansată inițial ca o versiune în spanglish pe albumul său, Fantasy Gateway. Single-urile urmăresc îndeaproape turneul principal al lui Cuco în America de Nord, în timpul căruia artistul a cântat în locuri mai mari decât a avut vreodată în toată țara.

Fantasy Gateway, pe care Pitchfork l-a descris ca având „o strălucire nou-găsită”, marchează deschiderea unui nou capitol pentru Cuco și cariera sa înfloritoare. De-a lungul proiectului cu 12 piese, Cuco reflectă asupra experiențelor sale de adolescent în lumina reflectoarelor și de a ajunge la vârsta adultă. Fantasy Gateway include piesele remarcabile „Sitting In The Corner” cu Kacey Musgraves și Adriel Favela, „Fin Del Mundo” cu BRATTY, balada psihedelică „Time Machine” și „Caution”.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.