În luna cadourilor, Prima TV aduce în dar telespectatorilor un concurs de cultură generală unic în România. Din 5 decembrie, de la ora 19.15, Gabriel Coveșeanu (Cove) și Diana Bart prezintă Primii câștigă. Emisiunea-concurs va fi difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 19.15. Pentru a-și adjudeca premiul cel mare, telespectatorii trebuie să descarce gratuit aplicația Primii câștigă din Apple Store și Google Play și să urmărească Prima TV. Ei vor răspunde la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns, dintre care una singură este corectă.   Participanți vor avea la dispoziție 10 secunde de la momentul afișării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul este apoi transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat.   “Ne bucurăm să intrăm în casele telespectatorilor noștri fix în Ajun de Moș Nicolae. Aducem în dar premii în bani pentru cei care sunt rapizi și știu să răspundă corect. Câștigători vor fi primii 5 participanți care răspund cel mai rapid la ultima întrebare si au răspuns corect la toate cele 10 întrebări.  Toți concurenții pot juca până la finalul concursului, când vor afla dacă au fost sau nu eliminați pe parcurs și care sunt răspunsurile corecte la toate întrebările”, explică Cove mecanismul Primii câștigă.

Emisiunea de la Prima TV are la bază un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care dețin un smartphone sau o tabletă. “Nu este un concurs cu casting. Important e să ai cultură generală și rapiditate. Noi am jucat jocul la probe și pot să vă spun că întrebările sunt interesante. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați gratuit aplicația “Primii câștigă” din magazinele App Store și Google Play și veți fi la un click distanță de premii. Și, evident, să ne urmăriți la Prima TV”, spune Diana Bart..

Primii câștigă este un show unic de televiziune și, din 5 decembrie, 4 zile pe săptămână, de luni până joi, de la 19.15 pasionații de quiz show-uri vor putea participa de pe telefon, tabletă, laptop, de oriunde s-ar afla, în fața televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.