Francis On My Mind a lansat single-ul „Cloudberries”

Streaming Link: https://FrancisOnMyMind.lnk.to/CloudberriesPR

Francis On My Mind a lansat single-ul „Cloudberries”, care cucereste deja playlistele internationale, ocupand primele locuri in listele Spotify din 20 de tari, precum SUA, Germania, Polonia, Australia, Romania etc.
Piesa este compusa de catre Beatrice Jaksch, Gabriel Petterson, Jes Meinertz Byg, iar videoclipul este filmat in Romania si a fost regizat de catre Ionut Trandafir și Alexandru Muresan.

Link YouTube: https://youtu.be/TAhtR5p2rC0

Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la un 1.5 milioane de ascultări pe Spotify.

Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În timp ce Francis On My Mind cântă ocazional ritmuri electro, artista de 19 ani refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Noul ei single, “Functional Kind of Love”, este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite sunetul ei unic de vis.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în nouă liste „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată „Speed Of Light”.Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

 

 

 

 

Paulina a lansat un live session special cu patru dintre melodiile ei

Streaming Link: https://Paulina.lnk.to/LiveSessionPR

Paulina, artista care a reînviat valul de neo-proto-electro-manele si a adunat o comunitate impresionantă în mediul online, lansează un EP live de patru melodii.
Live session include variante pentru melodiile „Fetita ta de milioane”, „Kalinka”, „Nu sunt infractoare” si „Steluta ta”, piese compuse de catre Paulina.

In cadrul live-ului, Paulina este insotita de catre trei instrumentisti, care fac parte din band-ul ei: Robert Voicu (Bass), Dante (chitara) si Sfichy (acordeon).

Anul acesta Paulina a lansat albumul „Prin lume”, care a aparut digital si in format fizic, editia pe vinil.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HaNXJzT6-5w

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compoziție. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul „Million Dollar Baby” – „Am făcut-o ca o analogie pentru povestea mea de dragoste cu un muzician autohton și ca o promisiune față de mine că voi ajunge acolo unde mi-am propus. E amuzant că îi arătasem tatălui meu piesa înainte să o lansez și mi-a spus că sigur nu o să asculte lumea așa ceva.”, a declarat Paulina intr-un interviu acordat Vice.com.

 

 

Link YouTube

 

Tribbs face echipă cu Ben Cristovao pentru “Future Champ”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FutureChampPR

Tribbs face echipă cu Ben Cristovao pentru “Future Champ”. O colaborare unică a DJ-ului numărul 1 în streaming din tara sa, Polonia, Tribbs și a superstarului ceh – Ben Cristovao, pentru această melodie de dans, energică, cu o dispoziție motivațională atemporală. Ambii artiști au cântat în limba engleză și au mers dincolo de granițele țărilor lor.

DJ Tribbs a colaborat cu unii dintre cei mai buni DJ din joc – de la Oliver Heldens & R3hab la Dimitri Vegas. Anul acesta a sărit în lumina reflectoarelor, lansând muzică cu titani precum Laidback Luke și acumulând peste 50 de milioane de vizionări pe Youtube ale hit-ului său de vară „Ostatni raz zatańczysz ze mną”. A redefinit muzica dance în țara sa natală, Polonia, devenind rapid artistul de streaming nr. 1 acolo (2+ milioane de ascultători lunari Spotify) și este doar o chestiune de timp până să facă același lucru la nivel internațional.

Partenerul său din această colaborare Ben Cristovao este un artist pop-rap ceh carismatic, urban, foarte popular în Cehia și Slovacia, cu o bază masivă de adepți (800.000 de urmăritori IG, 440.000 de urmăritori FB, 240.000 de urmăritori TikTok). Melodiile lui sunt practic hituri cu milioane de streamuri. Acesta este un debut internațional UMG pentru Ben, care a scris această piesă vara trecută la Berlin cu duo-ul de compozitori și producători germani TVVINS. Se pare că vom auzi mult mai multe de la ambii artiști pentru mulți ani de acum înainte, deoarece Ben a semnat un contract exclusiv pe termen lung (5 ani) pentru repertoriul său internațional în limba engleză.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Stormzy a lansat albumul “This Is What I Mean”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ThisIsWhatIMeanPR

Stormzy a lansat albumul “This Is What I Mean”. La lansarea celui de-al treilea album, Stormzy este nu numai unul dintre cei mai realizați rapperi din Marea Britanie, ci și unul dintre cei mai realizați muzicieni britanici de orice gen. Prin noul său album, el a livrat un clasic modern de netăgăduit, condensând fără efort orice număr de stiluri și genuri din muzică care abordează în mod palpitant orice decalaj între tratatul modern urgent, soul și hip-hop.

Un salt îndrăzneț, curajos înainte de la cele două înregistrări anterioare #1, apreciate de critici, „Gang Signs & Prayer” și „Heavy Is The Head”, aceasta nu este muzică pur și simplu pentru topurile pop, ci mai degrabă o scrisoare de dragoste intimă către muzică și una care prezintă teme intens personale și lirice care scot la iveală vulnerabilitățile, regretul, fragilitățile, vindecarea, bucuria și triumful într-o manieră și într-o măsură care reformează noțiunea despre ceea ce artiștii rap ar putea face și ar fi în mod tradițional.

Încrederea care a condus albumul a provenit dintr-un loc mai profund și mult mai spiritual decât am văzut de la Stormzy anterior. Pentru tot succesul și premiile pe care le-a acumulat în timpul scurtei sale cariere meteorice, lockdown-ul care a rezultat din pandemia de coronavirus i-a oferit ce  îi lipsea de mult: timpul. Și datorită simțului său de realizare după Glastonbury, a fost, pentru prima dată, în poziția de a profita la maximum de ea.

O mare parte din energia creativă care a modelat albumul a apărut dintr-o tabără de muzică de pe Insula Osea – o insulă îndepărtată din estuarul Essex, care este accesibilă doar prin intermediul Roman Causeway timp de patru ore pe zi, la reflux. Înconjurați de producători și muzicieni de vârf, în fiecare dimineață mâncau și se rugau împreună, apoi petreceau restul timpului conduși de culmi creative de talentul celuilalt. „Când auziți de tabere de muzică, întotdeauna sună intens și sumbru”, spune Stormzy. „Oameni care spun: „Trebuie să facem un album.” „Trebuie să facem niște înregistrări de succes.” Dar asta se simțea frumos liber. Cu toții suntem muzicieni, dar nu am făcut întotdeauna muzică. În unele zile jucam fotbal sau ne plimbam făcând poze. Și produsul secundar a fost o muzică foarte frumoasă. Pentru că atunci când te căsătorești cu acest etos de muzicieni de talie mondială și cei mai buni producători, scriitori și artiști din lume, iar noi suntem într-un singur spațiu, aceasta este o rețetă pentru ceva ce nimeni nu și-l poate imagina cu adevărat. Nici măcar nu poți calcula cu ce va veni asta. Și a venit cu o mare parte din acest album.”

Rezultatul net este că, în timp ce „This Is What I Mean” seamănă foarte mult cu Stormzy, nu sună ca niciun album Stormzy pe care l-ați mai auzit vreodată.

‘THIS IS WHAT I MEAN’ TRACK-LISTING:

Fire + Water
This Is What I Mean
FireBabe
Please
Need You
Hide & Seek
My Presidents Are Black
Sampha’s Plea
Holy Spirit
Bad Blood
I Got My Smile Back
Give It To The Water

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Lola Young a lansat “Stream of Consciousness”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/StreamOfConsciounessPR

Lola Young a lansat “Stream of Consciousness”. Construită în jurul lirismului convingător și al abilității vocale brute ale Lolei, piesa este o relatare diaristică a auto-descoperirii și a experiențelor ei de aventurare a femeii. Când vorbește despre noul ei single, Lola spune: „Este o contemplare a cine sunt, a nesiguranțelor mele, a greșelilor pe care le-am făcut și a ceea ce am învățat de la ele pentru a deveni tânăra care devin. „Stream of Consciousness” este o introducere în noul meu sunet; muzica mea viitoare se simte ca și cum aș canaliza o adâncime de creativitate pe care nu am mai accesat-o până acum și sunt încântată să o împărtășesc cu toată lumea.” „Stream of Consciousness” urmează ofertele anterioare, „So Sorry” și „FAKE” produs de Paul Epworth.

Cu o nominalizare BRIT „Rising Star” și apărând pe lista scurtă a sondajului BBC Sound Poll, producția creativă și talentul incontestabil al Lolei Young nu au trecut neobservate. Absolventă a Școlii BRIT, Lola și-a făcut debutul în talk-show-ul la nivel mondial în The Late Late Show cu James Corden și a cântat la Later… With Jools Holland anul trecut. Și-a pus amprenta pe scena live prin prezența ei captivantă, în această vară, Lola a apărut pe scenele festivalurilor din Marea Britanie și Europa, cântând la Glastonbury, Bestival The Great Escape și All Points East, pentru a numi câteva.

Melodia prezintă majoratul Lolei, ca artist muzical și ca tânără care navighează și provoacă societatea. Gata să se îmbarce într-un nou capitol interesant în 2023, cel mai recent single al Lolei marchează un început interesant și îndrăzneț pentru artistul din sudul Londrei.

 

Stream / Download

 

 

COMA a lansat noul single “CALISTA” 

 

COMA a lansat “CALISTA”, al patrulea single de pe Acordul părinților”, programat să apară în primăvara 2023.

“De multe ori, încercând să ne rezolvam problemele, ne-am trezit că tot ce am realizat a fost să nenorocim situațiile și mai tare…. CALISTA  vorbește despre toate părțile noastre conflictuale la care nu dorim să renunțăm, dar și despre urmările posibile la care nimeni nu se mai gândește.

Pe “Acordul părinților” piesele sunt gândite în tandem, opunând diferite teme ale trăirilor noastre interioare ascunse sau uitate ca într-o balanță, în speranța unei confruntări care să ducă la echilibru. CALISTA este gândită a fi așezată  lângă IZA, explorând variante de conviețuire între Conflict și Liniște ” a declarat formația COMA. 

***

“AURORA” a fost primul cântec de pe „Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzându-te în razele ei, să ai curaj să pornești spre dorințele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți să explodeze.

“NYX” a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către „sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de „sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni.

“IZA” a fost al treilea single de pe ”Acordul parintilor” și poartă numele unei prietene a formației care, cu o înregistrare a interpretării la pian, în maniera proprie, a unei piese COMA, a adus inspirație și liniște  Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, gravitând în jurul ideii de împăcare.

***

”Acordul părinților” este colecție de șase melodii, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membri formației au lucrat individual. Materialul urmează să apară în primăvara anului următor

CALISTA” a avut premiera astăzi, 25 noiembrie, pe canalul oficial de YouTube COMA, s-a auzit pentru prima data în avanpremieră, în emisiunea Avanpost Radio Guerrilla, iar fanii au putut să o asculte pentru prima data live în cadrul unui concert de lansare în Club Control, pe 24 noiembrie.

Noul single – ”CALISTA” este disponibil pe toate platformele digitale: https://COMA.lnk.to/Calista

 

COMA înseamnă:

 

Cătălin Chelemen – Voce

Dan Costea – Voce, Chitară

Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Clape (Scratches/ Samples)

Sorin Petrescu – Chitară Bass

Răzvan Albu – Tobe

Matei Tibacu-Blendea – Chitară

 

 

Mai multe pe: 

https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos

https://www.facebook.com/comaband/

https://www.instagram.com/comaband/

 

 

 

 

 

Link YouTube

 

R3HAB face echipă cu Timmy Trumpet si W&W pentru “Poison”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PoisonPR

R3HAB face echipă cu Timmy Trumpet si W&W pentru “Poison”. Cu stiluri dinamice care unesc spectrul sonor al psytrance și al progressive big-room, băieții o înfășoară în pachetul perfect cu această ciocnire de forțe deja dovedită. „Poison” se deschide cu voci deformate și melodii cinematografice, construind constant anticiparea și descompunându-se într-o linie de bas, cu sintetizatoare și accente futuriste. Noul single are o adevărată energie rave, aducând în minte scenele principale ale festivalurilor epice, cum ar fi Tomorrowland în sine, unde toți cei trei artiști au cântat anul acesta, EDC Las Vegas, Ultra Music Festival și multe altele, pe care R3HAB, Timmy și W&W le-au onorat. de mai multe ori. Este revenirea triumfală a lui R3HAB și Timmy Trumpet la Tomorrowland Music, unde R3HAB a lansat recent imnul oficial al festivalului din 2022 „Worlds On Fire” cu Afrojack și Au/Ra, iar Timmy și-a lansat clasicul album „Vivaldi” cu Mariana Bo. „Poison” va fi cu siguranță un favorit al fanilor.

„Timmy, W&W și cu mine avem o conexiune care este rară. După diferitele noastre colaborări de-a lungul anilor, suntem încă capabili să găsim și să împărtășim cu ușurință idei unul cu celălalt. Am devenit mai degrabă prieteni decât colegi și îi admir. atât pentru talentele lor muzicale, cât și pentru personalitățile lor puternice. Ceea ce am inventat acum îmbină toate stilurile noastre distinctive într-un adevărat album, care va rezona cu fiecare ascultător căruia i-a plăcut lansările noastre anterioare.” – R3HAB

„A lucra cu frații mei de la o altă mamă este întotdeauna o experiență uimitoare în studio! Aceasta este a doua noastră colaborare ca trio și nu va fi ultima. Sunt atât de fericit de cum a ieșit asta.” – Timmy Trumpet

„După „Distant Memory”, era timpul să mai facem o melodie cu băieții. Ne place foarte mult să lucrăm cu R3HAB și Timmy, deoarece cu toții ne completăm punctele forte! Avem o chimie grozavă împreună și ne împingem unii pe alții pentru a crea cel mai bun lucru posibil.” – W&W

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru “Taurus”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TaurusPR

Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru “Taurus”. Melodia va fi prezentă pe lungmetrajul Taurus de la RLJE Films, o unitate de afaceri a AMC Networks. Filmul îl prezintă pe Machine Gun Kelly într-un rol principal care acționează sub numele său adevărat, Colson Baker. El interpretează un muzician în ascensiune, dar tulburat, care caută la nesfârșit inspirația pentru a-și înregistra următoarea melodie. TAURUS scris și regizat de Tim Sutton (Donnybrook; Dark Night), cu Colson Baker (The Dirt, Good Mourning), Maddie Hasson (Malignant, We Summon The Darkness), Demetrius „Lil Meech” Flenory (“BMF”), Ruby Rose , Scoot McNairy (Argo, „Halt and Catch Fire”), Lil Tjay și Naomi Wild este disponibil în prezent în cinematografe selectate și la cerere.

Filmul a câștigat aprecieri, iar actorul principal Colson Baker (MGK) primind mai multe premii cheie din industrie de-a lungul drumului, inclusiv Premiul Spotlight la Newport Beach Film Festival Honors, Premiul Discovery la Festivalul Internațional de Film de la San Diego și un Premiu Spotlight la Festivalul de film SCAD Savannah.

Săptămâna trecută, pe frontul muzicii, MGK a primit prima nominalizare la Grammy din cariera sa. Nominalizat pentru cel mai bun album rock, Mainstream Sellout de la MGK, care a dat naștere single-urilor „Maybe” featuring Bring Me The Horizon și „Emo Girl” cu Willow Smith, a ajuns pe locul 1 în Billboard 200, devenind al doilea său clasament consecutiv după 2020. De asemenea, a fost numit unul dintre Time100 Next din 2022, o listă care onorează liderii emergenti din întreaga lume care modelează viitorul și definesc următoarea generație.

Duminica trecută, MGK a câștigat un premiu AMA pentru Artistul rock favorit. Nu numai că costumul său îndrăzneț mov Dolce & Gabbana a acaparat titlurile, dar discursul său emoționant despre locul său în lumea rock s-a dovedit a fi cireașa de pe tort. „Au fost unii oameni din comunitatea rock care m-au numit turist, dar se înșeală. Sunt un rocketman”, a proclamat el.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Olly Murs a lansat single-ul “I Hate When You’re Drunk”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/IHateWhenYoureDrunkPR

Olly Murs a lansat single-ul “I Hate When You’re Drunk”. Este una dintre piesele remarcabile de pe viitorul său album „Marry Me”, lansat pe 2 decembrie.

Melodia a fost scrisă de Olly, David Stewart și Jessica Agombar, produsă de David Stewart și mixată de Ash Howes. Piesa este un pop imn si o vom cânta cu toții de pe acoperișuri de Crăciun. La urma urmei, este sezonul pentru a fi Olly!

Am fost cu toții acolo, stânjeniți de un prieten, rudă sau partener care a băut prea mult. A dansat pe mese! A cântat prost la Karaoke! A povestit aceleași povești mereu!

„Marry Me” este primul album nou al lui Olly în patru ani și al șaptelea din cariera lui ilustră. „I Hate You When You’re Drunk”, urmează melodia pop de luna trecută „Die of a Broken Heart”.

Desigur, Olly Murs este în prezent orice altceva decât cu inima zdrobită. Fericit, plin de energie și gata să facă un turneu în Marea Britanie în primăvara viitoare.

Așa că lasă băutura și dansează!

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.