Timp de 12 săptămâni, 18 celebrități din România au renunțat la confortul de acasă și au acceptat cea mai intensă provocare a vieții lor – să stea față în față cu cele mai ascunse frici. Joi seară, reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-a încheiat. Telespectatorii au decis ca Anisia Gafton să fie încoronată Regina Junglei.

 

”Ne este groază ce urmează pentru voi. Cumva trebuie să treceți prin acest experiment împreună sau fiecare pe cont propriu”, au fost primele cuvinte pe care Cabral și Adela Popescu le-au spus celebrităților la sosirea în Republica Dominicană. După 3 luni în care au stat sub cerul liber și au trecut peste toate barierele fizice și mentale, într-un carusel de emoții, încercând să ducă la bun sfârșit toate probele, Anisia Gafton și Giani Kiriță au fost cei doi concurenți finaliști care au intrat la votul publicului.

 

Aseară, într-o ediție de gală, cei de acasă au hotărât că pentru tot parcursul ei în această emisiune, Anisia Gafton este celebritatea care primește titlul de Regina Junglei. ”Câștigarea acestui show este într-un fel recunoașterea eforturilor mele mentale. În junglă, eu nu m-am luptat cu ceilalți, eu m-am luptat cu mine. A trebuit să reușesc să trec peste niște situații foarte grele, extreme. Să stai cu tarantule, șerpi, să dormi în ploaie, sub cerul liber, să treci peste un uragan… La un moment dat, nu mai puteam pentru că nu mai aveam forță în mine, nu mai aveam vlagă de la foame. A fost o evoluție fantastică. Mi-am depășit limitele și mă bucur pentru asta”, a spus Anisia Gafton imediat după ce a aflat că a câștigat cel mai intens reality show al momentului.

 

Întregul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! este disponibil online pe VOYO.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.