Link YouTube

 

Petre Stefan colaborează cu Caddillac de la B.U.G. Mafia pentru “Aripi de fier”

Stream / Download: 

https://PetreStefan.lnk.to/AripiDeFier

După o super colaborare alături de IAN pentru piesa “Haladit”, Petre Stefan revine cu cel mai recent single ce anunță albumul CENTAUR, care va fi lansat pe 25 noiembrie. “Aripi de fier” este în colaborare cu Caddillac de la B.U.G. Mafia, o adevărată legendă pe scena hip-hop din România.

“Aripi de fier” șochează atât prin prezența lui Caddillac alături de artiști din noua generație, cât și printr-un mesaj puternic, Petre Stefan vorbind despre luptele lui ca artist tânăr, ce acum se poate bucura de succes după toată munca depusă.

“<Aripi de fier> este prima piesă înregistrată de pe albumul CENTAUR și sunt cel mai mândru că-l pot avea drept colaborator pe Caddillac, un artist pe care îl ascult de când eram mic de tot. Este o piesă în care mi-am descărcat emoțiile și nu am lăsat nimic nespus. Sufletul meu este pe piesa asta” – Petre Stefan

Videoclipul piesei a fost regizat de Dhali si editat de Bee, imaginile fiind filmate cu cei doi artiști în cartierul Tei din București, cartierul în care a copilărit Petre Stefan și unde și-a început viața de artist.

Pe data de 25 noiembrie, Petre Stefan lansează albumul său de dubut – CENTAUR. Un album consistent de 18 piese, unde vom putea asculta colaborări cu artiști precum IDK, Oscar, MGL, Bvcovia, IAN, Caddillac, dar și o piesă tribut pentru Mărgizeu, un tânăr și prieten artist ce s-a stins mult prea devreme.

“Am lucrat cam un an de zile la acest album. Simțeam ca am multe piese pe care voiam să le scot din mine și nevoia unui album matur a venit natural. Un album îmi permite să fiu înțeles mult mai bine de oameni, decât un șir lung de single-uri. Am făcut aproape dublul pieselor de pe album, dar o parte din ele le-am și vândut pentru a-mi susține financiar singur proiectul. Cu albumul ăsta vreau să îmi fac cunoscut și înțeles stilul și să strâng o comunitate de oameni reali cu care să rezonez” – Petre Stefan

Un adevărat pilon al noii generații, Petre Stefan este artistul ce se regăsește pe buzele tuturor tinerilor iubitori de muzică urbană din România. Muzica lui a reușit să atingă sufletele tuturor adolescenților crescuți în cartierele țării, povestea lui fiind asemănătoare cu poveștile multora dintre ei. La început de drum, dar totuși cu multe reușite, Petre Stefan a câștigat respectul breslei și a colaborat cu unii dintre cei mai mari rapperi din România precum Caddillac (B.U.G. Mafia), IAN sau NANE.

 

Stream / Download

 

 

ENELI lanseaza single-ul „Gemini”

Streaming Link: https://eneli.lnk.to/GeminiPR

ENELI intră în portofoliul Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume, și lanseaza primul single, „Gemini”, care va fi disponibil pe toate platformele de streaming.

Melodia este compusă de către ENELI şi Vladimir Coman Popescu, iar videoclipul este regizat de către NGM Creative.

Despre noua piesa, ENELI a declarat:
Când am scris Gemini, intenţia mea a fost să facem o piesă care să îi facă pe oameni să se simtă liberi, cool, fierce. Pentru fiecare piesă, îmi creez un fel de caracter care să transmită mesajul. Iar pentru Gemini, aveam nevoie de un personaj care să fie bold şi, în acelaşi timp, fun. E diferită de ceea ce am făcut până acum, e o piesă mult mai îndrăzneaţă, iar ritmul te face inevitabil să vrei să dansezi.

Link YouTube: https://youtu.be/QuOiqxegWQQ

ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au spart granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”.  De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.
Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting/ Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare. Pe lângă activitățile clasice de casa de discuri, producție, distribuție și promovare de conținut muzical, Universal Music Romania este și o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea strategiei de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice între label, artiști și brand-uri. Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost înființată acum 26 ani și deține un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicală locală.

 

 

Dora Gaitanovici lanseaza piesa „Cosânzeana”, extrasă de pe primul album al artistei 

Streaming link: https://Dora.lnk.to/CosanzeanaPR
Dora Gaitanovici continuă seria de lansări a pieselor inspirate din poveștile mitice și din folclor, extrase de pe albumul său de debut, și lansează melodia „Cosânzeana”.

„Dorința de a fi mereu copil este bucățica de inocență din fiecare om, este setea de libertate. Cosânzeana e cea care încearcă să-l convingă pe Făt-Frumos să rămână în lumea în care viața e veșnică și până și timpul e fericit. Am compus această piesă împreună cu echipa mea și este prima pe care Dani cântă cu vocea, deci o provocare și o sete de libertate. Așa o simțim noi! Ce poate trezi în fiecare rămâne să stabilească doar imaginația.” – declară Dora despre piesa „Cosânzeana”.

„Ana”, „Manole”, „Moldoveanu” și „Cosânzeana” sunt câteva dintre piesele extrase de pe albumul Dorei, intitulat „Descântec”, ce urmează să fie lansat pe data de 12 decembrie. De asemenea, pentru a celebra lansarea albumului de debut, Dora Gaitanovici pregătește un eveniment live la Club Expirat, din Bucuresti, pe data de 11 decembrie.

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România 2020 și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt “El nu ma vrea”, “Colț de lună” sau “Eu te las”. Anul acesta, Dora Gaitanovici a participat în cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania, unde a fost pe primul loc, conform voturilor telespectatorilor.

 

 

 

 

Link YouTube

 

FIFA face echipă cu Nicki Minaj, Maluma și Myriam Fares pentru “Tukoh Taka”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TukohTakaPR

FIFA face echipă cu Nicki Minaj, Maluma și Myriam Fares pentru “Tukoh Taka”. Melodia este cel mai nou single oficial de pe coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™ și primul imn oficial al FIFA Fan Festival™.

Despre colaborare, Maluma spune: „Sunt atât de fericit să fac parte din acest imn al Cupei Mondiale FIFA™! Mereu am visat la o astfel de oportunitate. Reprezentarea muzicii latine pe această piesă globală alături de artiști uimitori care cântă în engleză și arabă, duce cultura noastră la un alt nivel.”
Myriam Fares intervine, spunând: „Sunt atât de fericită că sunt aleasă de FIFA și Universal Arabic Music, reprezentată de Wassim ‘SAL’ Slaiby și Republic Records, pentru a interpreta piesa ‘Tukoh Taka’. „Tukoh Taka”, melodia la care am fost onorată să particip la compoziția, aranjamentul și coregrafia sa, m-a făcut și mai pasionată de ea, pe lângă faptul că lucrez alături de doi dintre artiștii mei internaționali preferați, Nicki Minaj și Maluma. Îmi doresc cu adevărat ca „Tukoh Taka” să transmită în întreaga lume cultura estică și muzica arabă.”

„Tukoh Taka” reunește trei superstaruri de renume mondial și face istorie ca „prima melodie pentru Cupa Mondială FIFA™ cu engleză, spaniolă și arabă”. Acest banger trans-continental prezintă o colaborare puternică între Nicki Minaj, Maluma și Myriam Fares. Piesa a fost produsă de Gordo, Play-N-Skillz și Massari. Pe 19 noiembrie, Maluma și Myriam Fares vor cânta melodia împreună live pentru prima dată la deschiderea FIFA Fan Festival™ de la Doha.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Angele a lansat albumul “Nonante-Cinq La Suit”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PatrickPR

Angele a lansat albumul “Nonante-Cinq La Suit”. Artista a acumulat peste 3,3 miliarde de streamuri la nivel global. Primul ei album „Brol” a vândut peste 1,3 milioane de unități în întreaga lume, iar recentul material „Nonante-Cinq” – peste 300.000 de unități în întreaga lume și are peste 5,5 milioane de ascultători Spotify.

Aceasta a colaborat apreciată cu Dua Lipa „Fever”, a fost invitată la Madison Square Garden din NYC (martie 2022) și-a deschis spectacolele la O2 Arena din Londra (mai 2022). Angele a cântat la cele mai mari festivaluri, inclusiv Primavera, Dour, Paléo și câteva turnee sold out din 2018 (Franța, Belgia, Elveția).

Artista a lansat și un documentar Netflix (noiembrie 2021), iar din 2020 este ambasadoare Chanel. Muzica lui Angele a fost apreciată de publicații importante: Vogue USA, Hello!UK (copertă + 6 pagini), Office Magazine, Guardian UK, NME, Elle USA, i-D, Cosmopolitan USA, Rolling Stone USA etc.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Dermot Kennedy a lansat albumul “Sonder”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SonderPR

Dermot Kennedy a lansat albumul “Sonder”. Lansarea celui de-al doilea proiect, după debutul pe locul 1 al vânzărilor de platină, „Without Fear”, „SONDER” se bazează pe succesul masiv, alcătuind o colecție cu cele mai sincere, înălțătoare și unificatoare melodii ale sale de până acum. Single-urile „Kiss Me”, „Something To Someone” și „Better Days” (care a atins statutul de aur în Marea Britanie) s-au consolidat deja ca momente importante în show-urile sale live de pe tot globul, alături de melodiile albumului. Expresia „Sonder” este rezumată ca „realizarea faptului că fiecare trecător întâmplător trăiește o viață la fel de vie și complexă ca a ta”, un termen care rezonează profund cu Kennedy și l-a influențat pe parcursul realizării albumului.

În perioada premergătoare lansării piesei „Sonder”, Dermot a călătorit prin lume cu turneul animat „Sonder Sessions”, hipnotizând zeci de mii de fani. Pe lângă asta, a cântat pentru fani la o colecție de spectacole underplay din Marea Britanie, tratându-i pe norocoșii deținători de bilete cu spectacole incredibil de intime în genul de locuri în care nu a mai cântat de la începutul carierei sale.

În martie anul viitor, Dermot va începe cel mai mare turneu din Marea Britanie până în prezent, începând cu Glasgow pe 31 martie 2023 și călătorind în Marea Britanie înainte de a termina la The O2 din Londra pe 14 aprilie , cântând pentru peste 120.000 de fani. Acest anunț al turneului a venit imediat după ce Dermot a cântat în fața a peste 70.000 de fani la Festivalul Electric Picnic din Irlanda.

Nominalizat pentru „Cel mai bun bărbat internațional” BRIT Award în 2020, Dermot a strâns acum 5 miliarde de stream-uri pe platforme și are cel mai bine vândut album de debut din Irlanda al acestui mileniu, făcându-l un artist cu vânzări de platină în peste 12 țări. Capacitatea sa unică de a se unifica și vindeca prin muzica sa a fost evidentă încă de la începutul ascensiunii sale organice și meteorice. Muzica sa poetică și convingătoare a rezonat cu iubitorii de muzică de pe tot globul.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Sam Smith a lansat balada “Night Before Christmas”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/NightBeforeChristmasPR

Sam Smith a lansat balada “Night Before Christmas”. Piesa va fi adăugată la compilația magică de Crăciun a lui Sam „The Holly and The Ivy” și va fi alături de piese anterioare The Lighthouse Keeper, Have Yourself a Merry Little Christmas, Palace, River and Fire on Fire – from Watership Down.

Această sărbătoare sezonieră vine ca un precursor al noului album foarte așteptat al lui Sam, “GLORIA”, care urmează să fie lansat pe 27 ianuarie. Sam continua să domine topurile globale cu single-ul principal de pe album, megahitul “Unholy” cu Kim Petras. Stream-urile pe Spotify pentru Unholy au depășit 600 de milioane și este al optulea nr. 1 in clasament oficial din Marea Britanie de la Sam și a ajuns în topul Billboard Hot 100 pe locul 1.

Săptămâna aceasta, Sam și Kim au primit premiul MTV EMA la categoria Video For Good Award și după ce au vândut două spectacole principale la istoricul Royal Albert Hall din Londra, Sam se va pregăti pentru turneul lor din Marea Britanie și Europa din primăvară.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Seeb face echipă cu Alexander Stewart pentru “Would You Lie?”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WouldYouLiePR

Seeb face echipă cu Alexander Stewart pentru “Would You Lie?”. Cu colaborări și remixuri cu o listă de la A la Z de artiști renumiți la nivel mondial și cu peste 3,8 miliarde de stream-uri numai pe Spotify, duo-ul norvegian Seeb este ferm stabilit ca una dintre cele mai importante povești de succes ale muzicii dance. Deși sunt cunoscuți mai ales pentru munca lor cu Taylor Swift, Ed Sheeran, Coldplay, Mike Posner și mulți alții, încercarea lor de a intra în legătură cu artiști care au aceleași idei au ca rezultat colaborari și cu vedetele în devenire.

„Would You Lie?” este o colaborare care pare atât de naturală încât te întrebi cum cei doi artiști nu au făcut echipă până acum. Seeb a comentat: „Într-o zi frumoasă de primăvară la sfârșitul lunii mai, în orașul nostru natal Oslo, ne-am întâlnit în mod neașteptat cu Alex și Joki în studioul nostru. Începuseră să lucreze la această idee de cântec care ne-a plăcut imediat. Alex a numit-o “Would You Lie?”. Dupa ce au plecat, ne-am furișat în studio, am copiat înregistrările și am început să lucrăm la ea. Apoi, câteva săptămâni mai târziu, am avut o versiune terminată. Alex are o voce unică și melancolică, un ton grozav”.

Alexander a adăugat: „Călătoream în Europa scriind mult, iar la sfârșitul călătoriei, am avut 2 zile în Oslo. M-am dus la studio și am început să scriu o melodie care mi s-a părut destul de interesantă, numită “Would You Lie?”. Am ajuns să dau de Seeb la studio și le-a plăcut! Câteva săptămâni mai târziu, mi s-a spus că au început să lucreze la el și, literalmente, a doua zi au trimis practic versiunea terminată. Îmi place cât de organic a fost întreg acest proces, iar amestecul dintre sunetele noastre de pe disc este ceva super special”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

EMELINE a lansat single-ul „Venting To Strangers”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/VentingToStrangersPR

EMELINE a lansat single-ul „Venting To Strangers”. Atât profund intim, cât și intens, „Venting To Strangers” surprinde durerea despărțirilor. După ce a pregătit scena cu o conștiință de sine încurajatoare, EMELINE își povestește experiența despre despărțire, apoi detaliază pierderea respectului de sine care vine cu adevărata durere de inimă.

„Venting To Strangers” prezintă lucrările vocale fascinante pe care EMELINE le-a afișat anterior pe single-uri precum „ cinderella’s dead” – o lansare de la începutul anului 2022 care a intrat Top 20 din topul Spotify Daily Viral și Top 25 din topul Spotify Viral 50 din SUA, pe lângă faptul că a acumulat peste 100 de milioane de stream-uri globale combinate și peste 500 de milioane de vizualizări pe TikTok.

Co-scrisă de EMELINE, „Venting To Strangers” vine după „Strut”, o piesă îndrăzneață și gata de dans pe care a prezentat-o ​​în premieră alături de un videoclip la fel de exploziv. „Strut” a câștigat elogii de la publicații precum Ones To Watch.

 

Stream / Download

 

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.