Ce-ar fi cea mai frumoasă aventură fără un partener pe care te poți baza? Ce-ar fi cel mai frumos moment al tău, dacă n-ai avea cu cine să-l împarți? Ce-ar fi căzăturile, dacă n-ar avea cine să te scuture și să te aline?

Imaginează-ți: ai tot succesul din lume. Ai bani să faci orice ți-ai dorit vreodată. Ți-ai implinit visul. Dar seara nu te ia nimeni în brațe.


Iubirea face viața mai frumoasă, iar acest lucru este scos în evidență de Feli în ultima sa piesă. Artista a lansat ieri o piesă sinceră care este destinată tuturor îndrăgostiților.

Indiferent de naționalitate, etnie sau orientare sexuală, “Promit” este pentru toți cei care iubesc și promit loialitate, înțelegere și încredere partenerilor lor.

“Am cunoscut iubirea, am trăit și trăiesc iubirea în fiecare zi. Și știu că există mulți oameni care au cunoscut și trăiesc iubirea, în orice formă a ei. Această piesă este pentru toți îndrăgostiții lume. Am scris-o din suflet pentru voi. Promit!”, afirmă Feli despre noua sa piesă.

Piesa este o co-producție între Cat Music și HaHaHa Production. De muzică s-au ocupat Felicia Donose, Roland Kiss și Lucian Nagy, partea de text a fost scrisă de sufletul Feliciei Donose, iar de producție au avut grijă Roland Kiss și Lucian Nagy.

Urmărește-o pe Feli pe social media:

https://www.facebook.com/FelyOficial
https://www.tiktok.com/@felidonose
https://www.youtube.com/channel/UCBp2LmrZOwtp_EBD_-DX78g
https://www.instagram.com/felidonoseofficial/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.