S-a încheiat prima rundă de Confruntări la Vocea României. Au fost șase dueluri, lupte grele, emoții colosale și un spectacol formidabil. Fiecare antrenor a adus pe scenă câte două cupluri care și-au demonstrat calitățile vocale, iar, la finalm și-au ales învăngătorii și au „furat” concurenți care i-au impresionat din celelalte echipe.

 

Vocea României a condus vineri seara, în intervalul orar 20:28 – 23:30, topul audienței în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABC, considerat de advertiseri ca fiind „target comercial premium”, cu 8.0 puncte de rating și 30.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 2.9 puncte de rating și o cotă de piață de 11.1%. În categoria ESOMAR ABCD, în rândul publicului menționat anterior, Vocea României a înregistrat 7.4 puncte de rating și o cotă de piață de 26.5%, în timp ce poziția secundă a obținut 3.5 puncte de rating și 12.6% share. La nivel național, peste 1.2 milioane de români au urmărit prima rundă a confruntărilor, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, peste 1.6 milioane de români au urmărit cea mai tare competiție a vocilor.

 

Echipa Tudor a deschis seara cu Iulian Nunucă și Bogdan Jeler, care au cântat piesa Lay me down. Băieții au fost urmați de Ioana Vecerdea și Maria Niță. Concurentele au impresionat cu interpretarea originală a melodiei Love yourself. La finalul celor două dueluri, în echipa Tudor rămân Iulian și Ioana. Și Bogdan merge mai departe, însă în echipa Irinei Rimes, care l-a salvat de la eliminare.

 

Smiley și Theo Rose au trimis în ring, în prima seară a confruntărilor, două cupluri puternice: Eduard Stoica – Mihaela Frimu, care au cântat Watermelon sugar, și Marina Scalețchi – Sofia Mărculescu, două prietene ce au creat un duet veritabil din piesa Running up that hill. Smiley și Theo au ales să meargă mai departe în competiție împreună cu Eduard și cu Sofia.

 

Toate cele patru concurente din echipa Irinei Rimes care au intrat în ring vineri seară continuă drumul la Vocea României. Chiar dacă Magda Suciu și Alexandrina Vlad au avut momente mai dificile la repetiții, au creat un moment frumos pe scenă prin interpretarea piesei Feeling good. Andra Botez și Valeria Engalîceva au fost revelația serii și au primit aplauze și felicitări din partea tuturor antrenorilor după ce au cântat melodia Bordeiaș. Irina a ales să rămână în echipă cu Alexandrina și Andra. Magda a fost salvată de Smiley și Theo, iar Valeria de către Tudor.

 

Denis a fost încântat de reprezentațiile concurenților din echipa sa și de modul în care au abordat cântecele alese. Alexandra Șipoș a intrat în ring vineri cu Cristina și Victor Sîrbu și împreună au interpretat piesa Arcade. Claudiu Mirică s-a confruntat cu mai tânărul Teodor Debu și a încercat să transforme duelul în duet pe melodia Use somebody. La final, Denis a ales să-i păstreze în echipa sa pe Alexandra și pe Teodor.

 

Fiecare antrenor mai are câte cinci dueluri. Competiția continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă rundă de confruntări uluitoare și concurenți care se vor autodepăși pentru a demonstra că merită un loc la Vocea României. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.