Revenire în forță pentru Andres Chiriac, puștiul minune care a colaborat cu Connect-R, devenind unul dintre artiștii săi. De data aceasta tânărul lansează o nouă melodie, „Pentru Tine”, pentru care a filmat un videoclip plin de culoare și cu un final neașteptat.

La începutul anului a colaborat cu Connect-R, cel care l-a descoperit, fiind un artist și un produs Hood Famous. Iar acum cu Sprint Music a lansat „Pentru Tine”, o melodie la care a colaborat cu Cătălin Năstase și Alex Leceanu pentru orchestrație, muzică și textul fiind făcute de Andres Chiriac, iar mix-masterul de Runnix. Iar videoclipul plin de culoare a fost realizat de Cristi Roman.

“ „Pentru Tine” este o piesă care dezvăluie gândurile unei persoane îndrăgostite. Am făcut-o pentru o persoană specială din viața mea dar cred că se pot regăsi în ea mulți oameni. Videoclipul l-am filmat în Prahova, a fost un clip destul de chinuitor, a plouat, a fost frig, n-am avut semnal dar mă bucur că a ieșit bine. Mașina din clip n-am condus-o eu, mai am vreo 2 ani până îmi iau permisul, dar, da, pot spune că sunt pasionat de mașini”, a spus Andres Chiriac.

Cine e Andres Chiriac

Andres Chiriac a luat cu asalt lumea muzicală încă de când înregistra coveruri pe youtube iar colaborările cu Connect-R l-au propulsat rapid în lumea muzicală de la noi. „Sunt un cântăreț, songwriter, pianist și inginer de sunet din Iași care încearcă să își îndeplinească visul. La 8 ani am început să iau lecții de pian și cu vocea am început serios de pe la 13 ani, atunci când mi-am făcut un home-studio. Tatăl meu a fost cel care m-a introdus în lumea muzicii, el fiind organist. Iar bunicul meu, de asemenea, a fost trompetist. Deci talentul s-a moștenit din familie”, a povestit acesta.

E susținut de Connect-R

Andres Chiriac promite mult. După Johny Romano, artistul este deja în cărți pentru noi colaborări cu Connect-R. “Andres Chiriac e al doilea artist Hood Famous după Johny Romano. Este un copil extraordinar de talentat și are multe-multe nuanțe R&B, Soul, Hip hop, e minunat că scrie, compune, e un artist în toată regulă pe care Hood Famous îl susține cu toată puterea. Ne bucurăm mult că avem artiști care scriu, care compun singuri, ne este mai mare dragul să punem o pârghie, un punct de sprijin pentru ei. Hood Famous este cam singurul label din România care se va ocupă de artiștii mainstream din nouă generație”, a declarat Connect-R despre Andres.

Follow – Andres Chiriac

Instagram – https://www.instagram.com/andreschiriacofficial/

Facebook https://www.facebook.com/AndresChiriacOfficial

Tik Tok – https://www.tiktok.com/@andreschiriac

https://www.youtube.com/watch?v=bes9mAbJz7g&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.