• Universul The Sandman se extinde.
  • Serialul iconic va reveni cu și mai multe episoade și povești, care vor fi adaptate din numeroasele romane grafice The Sandman.
  • Numărul de episoade și detaliile referitoare la povești sunt secrete.

 

 

„Milioane și milioane de oameni au vizionat și iubit The Sandman pe Netflix, de la fani consacrați ai universului, până la oameni pur și simplu curioși, care au devenit apoi obsedați de Stăpânul Viselor, familia lui și evenimentele din jurul lor. Îmi face o plăcere incredibilă să spun că, alături de Netflix și Warner Bros., Allan Heinberg, David Goyer și cu mine vom aduce și mai multe povești din The Sandman la viață. Există câteva povești uimitoare care îl așteaptă pe Morfeu și pe restul personajelor (precum și pe multe alte personaje noi din univers). Nimeni nu va fi mai mulțumit de asta decât distribuția și echipa The Sandman: ei sunt cei mai mari fani. Și acum este timpul să ne întoarcem la muncă. La urma urmei, urmează o masă în familie. Și Lucifer așteaptă ca Morfeu să se întoarcă în Iad…”, a declarat Neil Gaiman.

 

 

Despre The Sandman:

După ce este este capturat pe neașteptate și ținut prizonier vreme de peste o sută de ani, Sandman, alias Visul (Tom Sturridge), entitatea cosmică extraordinară care ne controlează toate visele, trebuie să călătorească printre diverse lumi și momente din timp pentru a elimina haosul creat de absența sa.

 

Bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate premiate și semnate de Neil Gaiman, THE SANDMAN este un amestec complex de mitologie și fantezie întunecată centrat pe personaje, cuprinde zece capitole extraordinare și descrie nenumăratele aventuri ale Visului. Serialul îi are ca producători executivi pe Gaiman, pe realizatorul Allan Heinberg și pe David S. Goyer, care s-au ocupat și de partea de dezvoltare. THE SANDMAN este produs de Warner Bros. Television și îi mai are în distribuție pe Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscut anterior drept „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James-Young și Razane Jammal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.