ADI x Erika Isac lansează primul lor EP – „11” – ce reprezintă o călătorie muzicală a acestora prin diverse locuri din România. Brașov, Delta Dunării și Malul Mării au fost cele trei locuri care i-au inspirat pe cei doi artiști să compună muzică, fiecare dintre cele opt piese de pe EP aducând ascultătorilor o bucățică din starea și din energia locului. „Rai”, single-ul de pe acest EP, a fost primit cu mare entuziasm de fanii din online, piesa reușind să adune peste 6000 de uses pe sound oficial pe TikTok și sute de mii de vizualizări pe YouTube la videoclipul oficial, cât și la live performance-ul artiștilor.

Printre songwriterii și producătorii ce au lucrat la acest EP se numără și: Adrian Istrate, Erika Isac, Paul Iorga, Rares Maris, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Alex Ghinea (911), SuperNova și Emanuel Masson.

 

„<<11>> este un album despre noi. Toate piesele conțin poveștile noastre, fie ele frumoase sau mai puțin frumoase. O sa aflați ascultându-l cum ne certăm, cum ne iubim, cum am vrut sa renunțăm sau cum ne-am întors unul la celălalt de fiecare dată. Am vrut sa fie un album transparent, cât se poate de sincer” ne spun cei doi artiști.
ADI, fost membru în trupa Maxim ce a făcut ravagii în rândul adolescenților, și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului One True Singer. Cu un background artistic ce cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Recent, primul single lansat alături de Erika Isac s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de folosiri ale sound-ului pe platforma fenomen TikTok.
Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalisă a primului sezon „One True Singer”, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe Talent Show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Recent, Erika a lansat piesa „4 dimineața” alături de Marko Glass, unul dintre cei mai iubiți traperi din România, piesă ce se bucură de aprecierea fanilor în mediul online încă de la lansarea piesei. Recent, Erika Isac a lansat piesa „Sugar” în colaborare cu Theo Rose, piesă ce s-a bucurat de aprecierea fanilor din mediul online, cât a și radiourilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.