Un soț muncitor, un tată care își dorește să le asigure viitorul celor trei copii, un bărbat care iubește viața, a ajuns dependent de cei din jurul său din cauza unei boli cumplite: „E o tumoară poziționată prost, la nivelul creierului, între venele principale. Am zis că mă operez și scap. M-am operat, am stat 10 zile la reanimare și când am venit acasă am zis gata, s-a terminat pentru mine tot, sunt un om care respiră, atât. Am făcut trei operații la cap, doctorul mi-a zis că nu poate să mă mai opereze că-i este frică”. Întreaga poveste a familiei Slabu o vom afla diseară, de la 21:30, la Visuri la cheie.

 

„Având hemipareza pe partea dreaptă se mișca foarte greu, îi era frică să se mai ridice și din pat că-i tremura mâna, piciorul. A trebuit să stau să lucrez foarte mult la psihicul lui”, povestește soția bărbatului. Fiica lor cea mare a avut un șoc atunci când tatăl lor s-a întors acasă, după operație: „Când a venit prima dată acasă și l-am văzut în ce stare era, n-am crezut că mai are șanse la viață.”

 

Înainte de a se îmbolnăvi, bărbatul începuse să construiască o casă pe un teren primit de la socrii lui, pentru a le oferi condiții mai bune de trai celor trei copii și a nu mai sta, cu toții, într-un spațiu de 30 de metri pătrați. Singura lui salvare este ca echipa Visuri la cheie să ducă la bun sfârșit ceea ce el a început.

 

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu sunt pregătiți să aducă o nouă speranță în viața familiei Slabu, într-o nouă ediție Visuri la cheie, de la 21:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

 

Visuri la cheie – crede în oameni

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.