Ultima lună de toamnă vine cu o mulțime de surprize pe VOYO! Cele mai urmărite competiții sportive ale momentului, filme și seriale, show-uri exclusive, dar și emisiunile PRO TV cu 7 zile în avans, toate sunt disponibile pentru abonații platformei.

 

În noiembrie, unele dintre cele mai iubite filme românești din ultimii ani se văd pe VOYOLa Gomera, Două lozuri, Legături bolnăvicioase, Urma, Câini, Despre oameni și melci și Faci sau taci sunt doar câteva dintre producțiile care vor putea fi urmărite online luna aceasta.

 

Începând din 18 noiembrie, serialul Hawaii 5.0 continuă cu cel de-a treilea sezon, iar sezoanele 10 și 11 din Așii amanetului pot fi urmărite din 4 noiembrie.

 

Cele mai tari meciuri de fotbal UEL și UECL, cu miza calificării în primăvara europeană, sunt difuzate LIVE pe platformă, la fel și Campionatul Național de handbal masculin și feminin, dar și galele UFC din 6, 13 și 20 noiembrie. Mai mult decât atât, românii pot susține CFR Cluj, urmărind jocurile echipei în cadrul UEFA Europa Conference League. Nu rata cele mai iubite competiții sportive, oriunde te-ai afla!

 

Imagini în premieră, nedifuzate la TV, din cadrul celui mai intens reality show al momentului, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pot fi urmărite în exclusivitate pe VOYO. Și în ultima lună de toamnă, show-urile din grila PRO TV sunt disponibile cu o săptămână înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.