O nouă seară de Vocea României a adus șansa în viețile a șapte concurenți care au reușit să meargă mai departe în competiție. Daria Pintilie, care a întors toate scaunele, a avut de luat o decizie grea atunci când și-a dat seama că trebuie să aleagă cine vrea să-i fie antrenor. CRBL a venit pe scenă pentru a o convinge pe tânără să aleagă echipa Smiley & Theo: „Să știi că în viață e ușor și SIMPLU să te decizi”, i-a spus acesta. Daria, însă, a ales, în final, să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

 

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.3 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.9 puncte de rating și 12.3% share.

 

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:52, peste 1.5 milioane de români se uitau la Vocea României.

 

Scaunul lui Tudor Chirilă s-a întors aseară fără ca antrenorul să apese pe buton. „Îmi pare rău că e o chestie tehnică, tu nu trebuia să treci prin asta. Nu voiam să mă întorc și, ca să respect tradiția show-ului, că nu am voie să te văd, am lăsat scaunul să se întoarcă singur. Te felicit pentru cum ai cântat în aceste condiții, faptul că ți-ai dus piesa până la capăt”, i-a spus el Marei Berechet, după momentul în care scaunul s-a întors fără antrenor. Atât Irina, cât și Denis și-au dorit-o în echipele lor, așa că tânăra continuă drumul la Vocea României.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, va fi ultima șansă a concurenților de a-i convinge pe antrenori și a fi parte din Vocea României, într-una dintre echipe. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.