Începând de luni, 31 octombrie, rubrica economică „Banii în mișcare” prezentată de Iancu Guda la Digi24 se va difuza și la Digi FM, sub forma unor pastile concentrate de educație financiară. Astfel, în fiecare luni, miercuri și vineri, la orele 6:45, 12:20 și 19:20, ascultătorii vor învăța cum să  își gestioneze resursele financiare, în raport cu nevoile și obiectivele setate.

Într-o perioadă volatilă și provocatoare, din punct de vedere economic, pastilele radio „Banii în mișcare” aduc informația financiară ascultătorilor, pentru a contribui la responsabilizarea acestora, dar și la dezvoltarea unui mediu de afaceri competitiv. Deși încă este considerat un subiect tabu în România, educația financiară contribuie la formarea unor comportamente financiare corecte, care au la bază alegeri înțelepte.

Iancu Guda aduce la Digi FM același format, dar într-o variantă mai scurtă, potrivită mediului on air, și conținut educativ destinat atât persoanelor fizice, în săptămânile impare, cât și companiilor, în săptămânile pare, care urmăresc tehnici de dezvoltare a unui business de succes. De asemenea, ascultătorii care își doresc să afle cum să pună banii în mișcare, dar timpul sau contextul nu le permite să noteze ceea ce li se pare interesant, regăsesc pastilele  și pe site-ul digifm.ro, în secțiunea „Podcast”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.