Taylor Swift a lansat albumul „Midnights”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MidnightsPR
Link videoclip „Anti-Hero”: https://www.youtube.com/watch?v=b1kbLwvqugk

Păstrând tradiţia lansărilor anterioare de album, Taylor Swift a revenit cu al zecelea album, „Midnights”, tot în luna octombrie. Noul material discografic conţine 13 piese personale, inspirate de gândurile de la miezul nopţii.

Taylor a anunţat albumul „Midnights” în urmă cu două luni, numindu-l „povestea a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele” și „o colecție de muzică scrisă în miezul nopții, o călătorie prin coşmaruri și vise dulci.”

Este cel de-al cincilea album al lui Swift în puțin peste doi ani, după „Folklore” și „Evermore” din epoca de carantină, în stil indie-folk, iar apoi „Fearless (Versiunea lui Taylor)” și „Red (Versiunea lui Taylor)”, două reînregistrări ale primelor sale albume, un proiect pe care l-a întreprins după ce fosta ei casă de discuri a fost vândută. „Folklore” a câștigat albumul anului la premiile Grammy în 2021.

Într-un fel, „Midnights” este revenirea lui Swift la pop-line după digresiunile ei din ultimii doi ani. Multe dintre versuri, așa cum a sugerat, seamănă cu ruminațiile de la miezul noptii, gândindu-se la presiunile vieții, la îmbătrânire, la sensul iubirii.

Majoritatea melodiilor au fost scrise și înregistrate cu colaboratorul ei, Jack Antonoff, și o mare parte dintre ele au fost înregistrate la studioul de acasă al lui Antonoff din Brooklyn și la Electric Lady Studios, labelul Greenwich Village, fondat de Jimi Hendrix.

Actrița Zoë Kravitz, care a făcut un album cu Antonoff, apare ca unul dintre cei șase compozitori ai primei piese, „Lavender Haze”, alături de Swift, Antonoff, Mark Anthony Spears (alias producătorul Sounwave), Jahaan Sweet și Sam Dew.

Taylor Swift lansează patru versiuni standard ale „Midnights” pe vinil, fiecare cu propria culoare a discului și a copertii; ele corespund, de asemenea, la patru variante de CD. Target, care a avut o colaborare îndelungată cu Swift, are propria sa versiune LP exclusivă (pe vinil „lavender”), precum și un CD cu trei piese exclusive.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Ellie Goulding a lansat „Let It Die” și anunța data lansării noului album

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/LetItDiePR

Astăzi, megastarul pop Ellie Goulding dezvăluie detalii despre cel de-al cincilea album de studio – „Higher Than Heaven”, care va fi lansat pe 3 februarie 2023. Pe lângă acest anunț, Ellie a distribuit și o nouă piesă de pe viitorul album, „Let It Die”.

Anunțul albumului vine imediat după cea mai recentă lansare solo a lui Ellie, „Easy Lover” și, mai recent, „All By Myself”, lansarea ei în colaborare cu Alok și Sigala. Noua eră a muzicii lui Ellie, prezentată cu ajutorul lui Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) și Andrew Wells (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) și Andrew Wells (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) Halsey, Yungblud.
„Higher Than Heaven” este plin de hituri care prezintă vocea lui Ellie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cel mai bun nivel, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.

Vorbind despre noul album, Ellie explică: „Cu siguranță a existat un întuneric care a fost palpabil în studio, cu toată lumea trecând diferit prin asta. Cred că din acest motiv, nimeni nu a vrut să stea și să se plângă din cauza unei relații sau vreo dramă. Așa s-a adunat acest album. Proiectul este despre a fi îndrăgostit pasional. Dar este o hiper formă de iubire, aproape ca un sentiment indus de droguri. Se simte aproape artificial și există potențialul unui accident…”

Luna aceasta a marcat și aniversarea a 10 ani de la cel de-al doilea album al lui Ellie, „Halcyon”, care s-a clasat pe locul 1 în Marea Britanie și a rămas în top 100 timp de peste doi ani. Pentru a marca aniversarea, Ellie a lansat un nou proiect digital „Halcyon Nights” – Partea 1 este albumul original, iar Partea 2 cuprinde melodii bonus din era Halcyon, inclusiv șase melodii care nu au fost niciodată disponibile pentru redare până acum.

Cel mai recent album al lui Ellie „Brightest Blue” a fost lansat în iulie 2020 și a fost al treilea album al artistei care a debutat pe locul 1 în Marea Britanie. Înregistrarea a văzut-o pe Ellie adoptând o abordare mai personală și dezbrăcată, permițând fanilor săi să arunce o privire asupra laturii ei mai vulnerabile a compoziției ei. De-a lungul albumului, Ellie a colaborat cu alți scriitori și interpreți importanți, cum ar fi serpentwithfeet, Tobias Jesso Jr. și Patrick Wimberly, printre alții.

Până în prezent, Ellie a sărbătorit trei albume #1, două premii BRIT, două nominalizări la premiile GRAMMY și o nominalizare la Globul de Aur. Ea a vândut peste 18 milioane de albume și 140 de milioane de single-uri și a acumulat 23 de miliarde de stream-uri în întreaga lume. Cu peste 50 de milioane de urmăritori combinați pe platformele ei de socializare, ea a câștigat, de asemenea, Premiul Diamond de la YouTube, cu 10 milioane de abonați pe canalul ei YouTube și peste 5 miliarde de vizionări la nivel global.

Alături de cariera ei muzicală incredibilă, Ellie este o activistă și filantropă care își folosește platforma pentru a implica tinerii în problemele globale. În 2017, Goulding a fost distinsă cu Premiul ONU pentru Voci Noi și, ca recunoaștere a activismului său, a devenit ambasador de bunăvoință pentru ONU Mediu. La începutul acestui an, Goulding a devenit, de asemenea, câștigătoare a premiului TIME100 Impact și, la scurt timp, a fost anunțată ambasadorarea la WWF.

 

Stream / Download

 

 

CARLY RAE JEPSEN a lansat albumul „THE LONELIEST TIME”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/TheLoneliestTimePR

Cântăreața/compozitoarea nominalizată la GRAMMY®, Juno și Polaris, Carly Rae Jepsen, lansează astăzi, 21 octombrie, cel de-al cincilea album de studio foarte așteptat.

„The Loneliest Time” contine deja single-urile „Western Wind”, „Beach House”, „Talking To Myself” și piesa omonima disco, „The Loneliest Time” cu Rufus Wainwright.

Videoclipul, plin de farmec și capricios, pentru „The Loneliest Time” a fost realizat de regizorul câștigător al premiului GRAMMY®, Brantley Gutierrez, și îi prezintă pe Jepsen și Wainwright, chemându-se unul pe celălalt în timpul cel mai singuratic al nopții.

The Loneliest Time este disponibil acum prin 604/Schoolboy/Interscope Records și disponibil pe toate platformele de streaming.

Jepsen este în prezent in turneu, fiind cap de afiș in cadrul The So Nice Tour din America de Nord. Pentru o listă completă a datelor turneului și pentru a cumpăra bilete, vizitați www.carlyraemusic.com/tour

 

Stream / Download

 

 

 

Ashley Kutcher a lansat EP-ul “Survive My Own Mind”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SurviveMyOwnMindPR

Ashley Kutcher a lansat EP-ul “Survive My Own Mind”. Colecția de șapte melodii este o călătorie puternică din punct de vedere emoțional, care găsește frumusețea atât în ​​suișurile și coborâșurile vieții, cât și în dragoste.

Kutcher începe EP-ul cu piesa de titlu care se construiește lent. „În cea mai mare parte a vieții mele, m-am luptat cu panica și anxietatea”, explică ea. „Am vrut să scriu această melodie pentru ca toți cei care se luptă cu anxietatea și să îi ajut să se simtă mai puțin singuri și să știe că este posibil să supraviețuiești propriilor gânduri.” Aceasta idee se extinde în Survive My Own Mind, fie că se îndrăgostește de balada duioasă „Sleepy” sau se îneacă în suferințele unei noi despărțiri în „Emotionless”.

În altă parte, despre meditațiile acustice „Love You More” și „Nothing’s All the Time”, Kutcher reflectă asupra conceptului de timp și asupra modului în care acesta se poate juca cu emoțiile noastre. „Dacă sunt sinceră, nu știu dacă voi mai simți dragoste așa cum am simțit când eram tânără”. Dar până la sfârșitul EP-ului, ea simte recunoștință pentru trecutul și prezentul ei prin „Do It All Again”. „La sfârșitul zilei, aș face totul din nou, chiar dacă m-ar răni, pentru că mi-a oferit amintiri uimitoare și m-a ajutat să modelez persoana care sunt astăzi”, explică ea.

În timp ce Survive My Own Mind include câteva piese noi, include și unele dintre cele mai mari succese ale lui Kutcher din acest an, inclusiv hitul viral „Nothing’s All the Time” și preferatul fanilor „Love You More”, care a strâns peste 9,5 milioane de stream-uri pe Spotify. După lansarea EP-ului ei de debut One Eighty în noiembrie anul trecut – cu hitul „Love You from a Distance” – originara din Baltimore continuă să apară ca o artistă de urmărit anul acesta.

SURVIVE MY OWN MIND EP TRACKLIST

Survive My Own Mind
Love You More
Sleepy
Emotionless
Only Love Me Broken
Nothing’s All the Time
Do It All Again

 

Stream / Download

 

 

 

Jeremih a lansat single-ul „Changes”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/ChangesPR

Cântărețul / compozitorul nominalizat la Grammy Jeremih se întoarce cu un nou single, „Changes. Este însoțit de un videoclip regizat de Mills Miller.

Single-ul, produs de Hitmaka, este prima melodie solo în peste patru ani. „Changes” preia piesa din 2003 a lui Avant, „Read Your Mind”.

Vorbind despre noul single, Jeremih spune: „Cu toții mergem uneori cu relații și cu diferitele schimbări pe care le pot avea. Suisuri, coborâșuri, dar cea mai bună schimbare este să ai pe cineva care te va face să nu mai faci ceea ce faci pentru a te concentra doar pe asta.”

În ceea ce privește lansările solo, ultima producție a lui Jeremih, The Chocolate Box, o colecție de patru melodii, a sosit în martie 2018. Cel mai recent album al său, Late Nights, a fost lansat în 2015. A fost certificat platină, cu mai mult de un milion de unități echivalente vândute în martie 2018.

 

Stream / Download

 

 

 

Babyface a lansat proiectul “Girls Night Out”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/GirlsNightOutPR

Babyface a lansat proiectul “Girls Night Out”. Albumul conține colaborări cu unele dintre cele mai strălucite vedete feminine de R&B de astăzi, inclusiv Ella Mai, care este auzită pe primul single, „Keeps On Fallin’, ” care a ocupat recent locul 1 în topul Mediabase R&B. Câștigătorul de 12 ori GRAMMY® face echipă și cu Ari Lennox; Kehlani; Queen Naija, Coco Jones; Tiana Major9; Tink; Baby Tate; Muni Long; Amaarae; Sevyn Streeter și Tkay Maidza; Doechii și Angie Martinez și Lala Anthony.

Babyface va apărea astăzi în „The Jennifer Hudson Show”, iar marți, 25 octombrie, va interpreta două melodii la „TODAY”.

The New York Times a evidențiat albumul în preview-ul său muzical de toamnă, menționând că „„Girls Night Out” se referă la coloana sonoră „Waiting to Exhale” din 1995, unde a adunat o distribuție de stele… De data aceasta, el arată cum acesta este încă producător, observator de talente și, uneori, vocalist…” Proiectul reprezintă ce face Babyface cel mai bine, adică să lumineze vedetele feminine. Este un record foarte din 2022, dar în sensul că Babyface a văzut momentul nostru actual apropiindu-se de mult. Așa că este momentul potrivit pentru el să se întoarcă triumfător în lumea pop pe care a ajutat-o ​​să se creeze.” Associated Press a spus: „Primele două single-uri ale proiectului, „Keeps On Fallin” cu Ella Mai și „Seamless” cu Kehlani, sunt bijuterii R&B seducătoare și slinky.”

Track Listing – Girls Night Out

Intro (with Angie Martinez and Lala Anthony)
Liquor (with Ari Lennox)
Seamless (with Kehlani)
Keeps On Fallin’ (with Ella Mai)
Game Over (with Queen Naija)
Simple (with Coco Jones)
Say Less (with Tiana Major9)
Whatever (with Tink)
Don’t Even Think About It (with Baby Tate)
The Recipe (with Muni Long)
One Good Thing (with Amaarae)
G Wagon (with Sevyn Streeter and Tkay Maidza)
Girls Night Out (with Doechii)

 

Stream / Download

 

 

 

 

Nathan Evans a lansat single-ul “Banks Of Sacramento”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TheBanksOfSacramentoPR

Nathan Evans a lansat single-ul “Banks Of Sacramento”. Nathan duce fiecare dintre cântecele sale direct în topuri și cucerește inimile oamenilor ca o furtună. Acum, prietenosul scoțian, care a declanșat un hype la nivel mondial cu versiunea sa WELLERMAN, s-a întors și aduce un alt clasic cu BANKS OF SACRAMENTO.

Cu noua sa ediție a BANKS OF SACRAMENTO, NATHAN EVANS, în vârstă de 27 de ani, demonstrează încă o dată că este imposibil să ne imaginăm playlisturile oamenilor fără fenomenul sea shanty. La urma urmei, în 2021, WELLERMAN a fost nu numai cel mai popular single oficial din Germania și Marea Britanie, dar și-a petrecut zece săptămâni senzaționale pe locul 1 în Topul Oficial German Single Charts. Așa că nu e de mirare că busola muzicală a fostului poștaș continuă să fie către marele obiectiv de a face oamenii să danseze și să sărbătorească în toată lumea.

Vocea inconfundabilă a lui NATHAN EVANS, cu accentul său scoțian, face ca BANKS OF SACRAMENTO să navigheze din urechi direct în inimă. Așadar, cântărețul, care a fost premiat cu aur și platină, reușește încă o dată să înfășoare o piesă tradițională într-o haină contemporană, fără a-și pierde farmecul unic.

 

Stream / Download

 

 

 

Post Malone face echipă cu Mark Morrison și Sickick pentru “Cooped Up / Return Of The Mack”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CoopedUpReturnOfTheMackPR

Post Malone face echipă cu Mark Morrison și Sickick pentru “Cooped Up / Return Of The Mack”. Senzația virală care a creat peste 100.000 de reels pe Instagram, peste 15.000 de TikTok-uri și a avut milioane de vizualizări pe YouTube până să fie lansată oficial pe toate platformele de streaming. Post a facut istorie cu hitul numărul 1 al lui Mark Morrison din 1996, „Return Of The Mack”, cântând anterior live în concert și la „Hilarity for Charity” al lui Seth Rogan.

Deși Sickick a avut succes anterior cu mashup-urile online, această colaborare cu Post și Mark va fi prima care va fi lansată pe DSP-uri. Enigmaticul producător, cântăreț, DJ și-a folosit recenta explozie într-un ciclu global de turnee din 2022, tocmai cântând la Tomorrowland, Rock In Rio, World Club Dome și propriul său turneu principal.

Post tocmai a lansat ultimul album și este în prezent în al patrulea său turneu. Pe lângă imnurile masive „Cooped Up” [cu Roddy Ricch] și „One Right Now” [cu The Weeknd], albumul se mândrește cu apariții de la o distribuție de oaspeți de stele, inclusiv Doja Cat, Fleet Foxes, Gunna și The Kid LAROI. Din punct de vedere muzical, Post a colaborat cu Louis Bell, Billy Walsh și Andrew Watt, precum și Omer Fedi și nu numai.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.