Octombrie este luna în care micii telespectatori se vor bucura de personajele lor animate preferate și de toate aventurile pe care le prezintă noile desene din programul Cartoonito. Multă bucurie dar și multe învățăminte sunt prezentate în fiecare zi la Boomerang, în cadrul programului Cartoonito, difuzat în intervalul 09:00-15:00. Pentru lunile următoare, Boomerang a planificat noi premiere de seriale ca parte a programului Cartoonito, inclusiv seria „CoComelon” și noi episoade din animația cult „Thomas și Prietenii săi”. Serialul „Păienjenelul Lucas” prezintă un set de povești despre fermecătorul păianjen Lucas și prietenii săi. Animația ne aduce în atenție un grup de prieteni cu personaje unice și caracteristici diferite. Astfel, copiii își pot alege cu ușurință eroul preferat cu care să se identifice. Fiecare dintre personaje reprezintă o imagine diferită a autenticității și a originalității, valori cheie promovate în cadrul programului Cartoonito.Cârtițel este un serial animat care prezintă aventurile unei cârtițe visătoare și excentrică, dar deosebit de curajoasă și amabilă. Acțiunea serialului Cârtițel se petrece într-un orășel numit MoleTown pe care Cârtițel l-a salvat din mâinile grădinarului rău, fapt care i-a adus acestuia recunoașterea și admirația locuitorilor din MoleTown. Ciupi Ciup și Ciupercuțele prietenii sai, Lilit si Chep, sunt mici gardieni ai pădurii care explorează lumea plantelor cu curiozitate și entuziasm. Aceștia descoperă împreună cât de distractivă și interesantă poate fi viața în sălbăticie. Episoadele sunt pline de acțiune, deoarece trioul caută noi experiențe care să le dezvolte abilitățile, își testează personalitățile dar și limitele.  Datorită acestui nou program difuzat la Boomerang, preșcolarii cu vârste cuprinse între 2-5 ani, pot descoperi sub atenta supraveghere a părinților  o lume incluzivă și diversă în care copiii sunt încurajați să se accpte și să se iubească unii pe alții exact așa cum sunt, totul în compania unor personajeautentice din  din animații captivante.

Programul Cartoonito a fost creat și dezvoltat special pentru Boomerang de către mai mulți experți în educație care au contribuit la crearea și selecția desenelor animate apelând în acest proces la un sistem educațional inspirat din psihologie și știință modernă și anume –  învățarea centrată pe copil,  care își propune să dezvolte autonomia și independența acestuia.

Pentru Cartoonito, învățarea centrată pe copil înseamnă o atenție considerabilă acordată nevoilor și aptitudinilor preșcolarilor, precum și o procupare deosebită față de perspectivele de viitor ale acestora.

Unul dintre principiile esențiale prezentate de Cartoonito este și: „Distracția este bună”, deoarece umorul permite copiilor să absoarbă mai bine conținutul pozitiv și educativ.

 

Pe lângă producțiile „Păiănjenelul Lucas”, „Cârtițel”,  Ciupi Ciup și Ciupercuțele, Cartoonito va mai include:o   Maraton de episoade din serialul „Thomas și Prietenii săi”, Episoadele sezonului 25 vor fi difuzate din 5 noiembrie în intervalul 09:00 – 12:00. o   „Looney Tunes: Bebeluși în scutece în care Bugs Bunny, Daffy Duck, Lola Bunny, Tweety și restul gaștii sunt încă copii mici. o   Cocomelon o serie animată educativă prin intermediul căreia preșcolarii învață îbtr-un mod distractiv lucruri despre lumea înconjurătoare.  Cartoonito difuzează zilnic în intervalul 09:00 – 19:00, atât  producții în premieră, cât și seriale consacrate pe canalul Boomerang  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.