Formația E-an-na lansează o campanie de crowdfunding pentru următorul lor album, programat să apară în primăvara anului viitor. Favoriții publicului la Eurovision România în 2022, E-an-na au reușit să ajungă în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, acumulând milioane de ascultări și un fanbase numeros. Acum, apelează la fanii lor pentru a-și putea finanța următorul disc.

 

 

Să faci rock în România nu este întocmai cel mai ușor lucru, dar asta nu ne-a oprit niciodată. Din 2015, de când existăm ca trupă, am lansat peste 60 de cântece, am avut nenumărate turnee, am obținut locul 2 la WACKEN 2017, iar în 2022 am fost favoriții publicului la Eurovision România. Suntem 7 oameni și locuim în 6 orașe diferite prin toată țara, așa că orice proiect, orice concert, filmare sau înregistrare, necesită o logistică extraordinar de complicată. Bineînțeles, acest lucru și-a lăsat amprenta și din punct de vedere financiar. Nu am ezitat, am cheltuit tot ce a fost nevoie pentru a crea și așa vom face în continuare.

Acum avem nevoie de ajutorul vostru să lansăm un album așa cum ni-l dorim și la calitatea pe care ne-o dorim. Avem nenumărate idei, lucrăm foarte intens la acest material!” explică Andrei Oltean, solistul și co-fondatorul trupei.

 

 

Accesează campania de crowdfunding aici: https://www.sprijina.ro/cauze/e-an-na-album-2023#1 

 

 

Despre E-an-na

Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

 

Din 2020 trupa se decide să spargă barierele muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021: Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

 

Pe MLR se află și cântecul Malere, piesa cu care formația s-a înscris în Selecția Națională Eurovision 2022 și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor. Piesa este o colaborare cu Bogdan De la Vâlcea, o combinație de folk, metal și manele, cu o linie melodică catchy şi cu versuri care te atrag. Este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că piesa a devenit virală pe Youtube-ul și Spotify-ul românesc.

 

 

E-an-na online:

YouTube: https://www.youtube.com/c/EannaRomania

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2hhLQDmEJqObRlCHWbyeQF

Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/

Instagram: https://www.instagram.com/e_an_na/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@e_an_na

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.