Primul gând dimineața a fost la tine și ultimul a fost la tine”… o aparentă declarație de iubire care nu ascunde nicio minciună sau durere. Dar ce faci când această frază vine din spatele unei aparente normalități pe care o trăiești și care, de fapt, acoperă înșelăciuni, planuri de răzbunare și o agendă ascunsă. Cu fiecare săptămână, noi indicii se adaugă unor iubiri ce ar putea fi ușor interzise, în serialul fenomen CLANUL.

Tudor a avut o seară încărcată de experiențe dintre cele mai neașteptate și mai grele. Mai întâi a fost față în față cu spaima de a afla că mama lui a leșinat când se afla la autoservire și a fost dusă la spital, incoștientă. De parcă nu ar fi fost suficient, s-a văzut nevoit să realizeze că relația lui cu Vera, care părea că avansează tot mai frumos, a făcut câțiva pași în spate: ”Ești încăpățânată. E o copilărie să vorbesc în fața unei uși închise”. Ce Tudor încă nu știe este că-n spatele noii situație se află Sergiu… care i-a transmis un mesaj dur: ”Te-am văzut și am zis să-ți zic că te-am văzut. Ai grijă că lumea e perversă”.

În timp ce un potențial cuplu făcea mulți pași înapoi, celălalt mergea în sfârșit la unison. Ilinca și-a luat inima în dinți și l-a vizitat pe David, însă nu s-a așteptat să primească de la acesta una dintre cele mai sincere declarații: ”Nu știu să vorbesc cu tine. Mi-e frică că nu o să mai știu să fug când va fi nevoie”. Dar oare mai este loc de vreun pas viitor având în vedere că Ilinca tocmai a aflat că el este cel care l-a împușcat pe Tudor?

Liniștea pare că s-a stins pe toate planurile: după externarea din spital, Luminița a aflat că Vera, prietena lui Tudor, este chiar fata lui Bebe Măcelaru, iar Tătuțu și-a găsit drum prin oraș tocmai pe lângă casa ei. Mai poate femeia să meargă înainte cu viața departe de mafiot sau totul o va lega permanent de omul care i-a făcut rău atât de mulți ani?

Cel de-al cincelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:29 – 22:53. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.9 puncte de rating și 23.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 19.1% share.

Doar o săptămână a mai rămas până la noul episod, lunea viitoare, de la 20:30, pe PRO TV! Sau până atunci poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.