O nouă săptămână, o nouă șansă la pățanii de neratat în cel mai iubit sat din România! În Fierbinți, treaba e în toi, iar cei mai simpatici vecini sunt puși pe fapte mari: Giani e gata să devină agricultor, Dorel să-i arate lui Giani că e mai bun ca el la cultivat, iar Dalida să facă om din nepotul ei, Auraș, venit în vizită. Pe toate le vedem de la 20:30, doar pe PRO TV, în primul episod al săptămânii.

Treaba e clară: Giani are o idee ce nu poate fi ratată: ”Vreau să mă apuc de muncă. Mă fac agricultor că am auzit că se plătește bine”. Evident, ca să-și ducă planul la capăt are nevoie de ajutor. La cine va apela, dar mai ales ce tertipuri va încerca pentru a fi susținut în planurile lui, rămâne de descoperit.

În paralel, Dorel are și el o idee de muncă. Motivul? L-a auzit pe Giani și e supărat că nu l-a inclus în planurile lui. Oare ce revanșă a pregătit?

Robi va fi și el foarte ocupat. Vrând să-l viziteze pe Brânzoi, îi găsește acolo pe Ardiles și Rață… care pare că mută o parte din mobila vecinului. Dar ce planuri au în realitate cu obiectele din casă?

Nici pentru Dalida nu se anunță seară ușoară. În vizită la ea s-a aflat Auraș, simpaticul ei nepot, pasionat nevoie mare de cărți și citit. Se pare că tânărul se regăsește mai tare în basme decât în realitate: ”Oamenii din cărți sunt mai buni ca oamenii din realitate”. Și tocmai asta va încerca să-i învețe și pe cei din Fierbinți. Sunt ei pregătiți pentru Auraș și povețele lui?

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.