Uneori nu poți alege cui îi rămâi loial. Alteori te trezești față în față cu o dragoste prea mare pentru persoana nepotrivită. Întotdeauna viața te pune să decizi care va fi următorul tău pas. Dar ce faci atunci când ar trebui să te concentrezi pe un plan mult mai mare decât tine, iar sufletul îți spune altceva? Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care telespectatorii vor vedea o nouă filă a poveștii lui Tudor și David, pe PRO TV.

După ce săptămâna trecută Tudor a găsit modalitatea perfectă prin care să scape de David care era pe urmele lui, a venit vremea ca fostul student la Poliție, actual complice în echipa Mafiei să ajungă față în față cu Costoiu, comisarul care i-a dat cea mai grea misiune a vieții lui. ”Comisare, eu știu ce-am văzut…”, îi va spune Tudor celui care i-a rescris viitorul, într-un moment de sinceritate și duritate. Oare ce condiții are el pentru Costoiu și cum va reacționa aceasta?

Nici pentru David nu este deloc mai ușor. În această seară, el îl va vizita pe Tătuțu și îi va mărturisi ce misiune dificilă a primit de la Costoiu. Răspunsul primit va fi unul surprinzător: ”Du-te să mă filezi că nu ne batem pe burtă”. Tot atunci, el va ajunge în casa Luminiței și se va trezi într-un moment total dureros: femeia îl va vedea pe stradă pe Bebe Măcelaru și va începe o confruntare în care vor zbura cuvinte grele: ”Să n-ai parte de fata aia a ta frumoasă…

Într-o realitate în care conflictul e la putere, continuă și poveștile de dragoste! Diseară, David va primi o vizită nesperată de la Ilinca, iar Tudor va avea o nouă discuție sinceră cu Vera, în care îi va face o declarație încărcată de sentimente: ”Multe lucruri sunt în fața noastră, dar nu le vedem”…

Două vieți ce curg într-o aparentă normalitate, dar complicată cu fiecare decizie luată. Soarta a două personaje ce se lovesc tot mai des unul de celălalt. Un viitor tot mai neclar. E vorba despre o poveste ce nu poate fi ratată. Astăzi, de la 20:30, cel de-al cincelea episod al serialului fenomen CLANUL.

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

CLANUL – Sângele frate nu te face!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.