După ce ne-a purtat într-o lume în care „Nimeni nu-i perfect”, Nicoleta Nucă lansează „Ce fraieri”. Cunoscută pentru vocea ei puternică și pentru melodiile de dragoste sensibile și impresionante pe care le-a lansat de-a lungul timpului, artista aduce în playlisturile publicului „Ce fraieri”, un single aparte cu o poveste bogată în emoție. Prin muzică și versuri, „Ce fraieri” pune accentul pe iubirea pe care o lăsăm de multe ori să treacă nevăzută prin viața noastră. „Când tu mă urmăreai, visam să fiu a nu știu cui/ Ce fraieră eram/ Credeam că sunt a nimănui” sunt versurile prin care artista scoate în evidență modul în care lăsăm iubirea să treacă pe lângă noi doar prin simplu fapt că nu privim în direcția potrivită și alegem să fugim după iluzii.

„Piesa «Ce fraieri» a luat naștere acum ceva mai mult timp, în plină pandemie. Am mers într-o zi la studio la Dorian Oswin și el mi-a zis că are o piesă d-aia de-mi place mie, cu versurile scrise de Anastasia Sandu și că o să-mi vină mănușă și într-adevăr așa a fost. Suna atât de bine încât am tras din prima varianta finală de voce și așa a și rămas. Am așteptat momentul potrivit pentru piesa asta și vă invit s-o ascultați și voi și să vedeți și videoclipul care este superb, după părerea mea. Acest videoclip a avut ca motor «women power» pentru că ne-am unit forțele eu cu Isabella Szanto și Codruța Corocea și, totodată, plin de putere și încredere în sine”, povestește artista despre cel mai recent proiect muzical al său.

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la X Factor România, iar „Nu sunt” a fost un real succes, cu peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, „Amintiri”, „Când pleci”, „N-am pierdut nimic”, „Tot mai rar”, „Protest” sunt doar câteva dintre piesele de succes ale Nicoletei. Anul trecut, înainte de Ziua Internațională a Femeii, a lansat un single dedicat tuturor femeilor din lume: „Fata din oglindă”, o piesă emoționantă bazată pe o poveste reală, personală, inspirată din propriile experiențe. Toamna trecută, artista a lansat „Spune-mi”, o piesă despre societate care de multe ori ne sufocă și ne poate aduce cu ușurință în pragul anxietății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.